Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Ildiko.Toth
Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Egyedülálló hatóanyag komplexe energetizálja és hidratálja a bőrt. Gátolja a photo-aging (napfény károsodás) kialakulását. Elősegíti a bőr folyamatos megújulását. Megakadályozza a pórusok eltömődését, és a bőr olajos átcsillogását. Használata friss, életteli arcbőrt eredményez.
2022.07.02. 17:21
Pár darab kis termékmintát kaptam belőle, így nagy konzekvenciákat nem tudok levonni a termék hatásáról, hiszen néhány alkalommal használtam csak, hosszabb távon nem. Maga a krém textúrája szuper, tartalmas krém, de engem nem győzött meg. Nem éreztem volna, hogy kombinált bőrömre megoldást nyújtott volna hidratáció szempontjából.