zsovarnai
Dús és hosszú szempillák a lefegyverző tekintetért. Szemészek által tesztelt. Érzékeny szeműek, illetve kontaktlencsét viselők is használhatják.
2025.03.04. 07:57
Nagyon szép pillákat lehet vele festeni, szép az íve, viszont erősen pandásít, pár óra alatt levándorol a szemem alá sajnos.
2021.01.27. 10:19
Ez a TÖKÉLETES szempillaspirál. 😍 Elég régóta keresem már a megfelelő szempillaspirált. Gondolom mindenki tudja mennyire macerás ez. Vagy ráunok arra amit használok, vagy egyszerűen nem tartós. Nehéz megtalálni az igazit. Kipróbáltam olcsóbbat, drágábbat is, míg vegül esélyt adtam ennek a kis csodának🙏 és milyen jól tettem. Sokan mondjak, hogy nem èreznek különbséget drogériás es high-end szempillaspirálok között, viszont ez az a szempillaspirál amire tényleg érdemes beruházni. Kivételes, minden szempontból. Drága, de megéri az árát. A spirál keféje nagyon tetszik, kellő mennyiségű festéket vesz fel. Nem kell zsebkendővel leszedni a felesleges mennyiséget. Nem tapadnak össze a pillák, sőt gyönyörűen szétválasztja őket. Óriási es dús szempillák🙈, fantasztikus műszempilla hatást lehet elérni vele. Brutál fekete, és elég gyorsan szárad. Ez nálam már csak azért is plusz pont, mivel sokszor jártam úgy, hogy 10 perc elteltével spirálozás után tüsszentenem kellett, és a még meg nem száradt festék szétkenődött a szemhéjamon...😀 Ennél nincs ilyen. Tartóssága kiváló. Irritációt nem okozott. Szavatossága 6 hónap. A szokásos fekete ezüst Armani csomagolás/dobozban érkezik. Karácsonyi akció során jutottam hozzá, csomagban volt kb. 27 euro-ért. Volt hozzá mini matt rúzs (a rúzsaikat is csak ajánlani tudom) és sminklemosó is. Így abszolút megérte, pedig csak a spirálra voltam kiváncsi. Erősen ajánlom azoknak, akik még nem próbálták ki. Nélkülözhetetlen!
2020.03.27. 18:04
Nekem valahogyan nem jönnek be az Armani sminkcuccok. Egy alapozójukkal kezdtem az ismerkedést, de kölcsönösen nem kedveltük meg egymást. Adtam még egy esélyt a márkának, és a sok jó vélemény hatására megvettem ezt a szempillaspirált, amelyet drogériás társai is simán kenterbe vernek. Ami a legnagyobb csalódást okozta, az a tartóssága. Néhány óra múlva az alsó pilláim alatt több volt a festék, mint ott, ahová felkentem. Kétszer próbálkoztam, végül feladtam és úgy döntöttem, elajándékozom, hátha más számára örömöt okoz.
2019.11.17. 10:12
Szóval hol is kezdjem...szerintem mindenkinek akinek szőke egyenes és nem túl dús szempillái vannak küzd azért hogy találjon egy olyan csoda valamit ami göndörít, mély fekete, hosszabbít és több mint 12 órán át tart. Azért ezeknek nem olyan egyszerű megfelelni főleg ha az ember lánya még jó áron is akarja beszerezni.Talán életembe először ez az a termék ami már majdnem tökéletesen megfelel ezen szempontjaimnak. Hogy mi a hiba benne azt igazából megfogalmazni nem tudom, de talán dúsíthatna egy ifi picit jobban. De hát ha nincs mit dúsítani azt úgy nehéz lenne. Az első perctől megkezdte a szükséges mennyiséget veszi fel a keféje és azóta nem érzékeltem mennyiségi csökkenést, könnyű vele dolgozni és nagyon szép fekete színe van. Csoda göndör pillanat lehet vele elérni és kellően hosszabbít is. Biztosan újra vásárolom, nem szeretnék további borzalmas termékekbe bele futni amikor ezzel körülbelül 90%-bán elégedett vagyok.Egyébként körülbelül egy hónapja használom, kiváncsi vagyok a mennyiség meddig elég és hogy mikor kezd beszáradni.
2019.04.09. 18:21
Az én szempilláim imádják, nem találtam még vetélytársat, viszont az ára... A termék maga 5*!
2018.03.26. 12:34
Számomra semmi extra. Óriási kefe, nem elég festéket vesz fel, nem elég hosszú se nem elég dús pillákat nem lehet vele kreálni. Akkor meg minek?!A tartóssága egyébként extrém olajos szemkörnyéknél is rendben van, azt meg kell hagyni.