Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
gaimanna
10 perces hajpakolás biotinnal, cinkkel, koffeinnel és mentollal, mely stimulálja és hűsíti a fejbőrt, valamint megemeli a hajtöveket.
2019.04.06. 22:19
Ebből a termékből volt egy 60ml-s kiszerelés valamelyik Beauty dobozomban. Első használat utáni véleményem: nagyon finom illata van, balzsamos textúrája. Pár perc után a mentol-koffein-rozmaring hatása nagyon érezhető, alaposan bizsergette a kobakom, elég is volt a tíz perc nekem ebből az életérzésből, talán a nagy melegben jobban fogom ezt a hűsítő hatást értékelni benne.El tudom képzelni, hogy valóban hatással lehet a hajmerevítő izmokra, és valóban nem lapul le a haj használata után (bár az enyém most eleve nem lapos az Yves Rocher dúsító samponjától), illetve serkenti a vérkeringést, és növekedni is fog tőle a haj nagy valószínűséggel (bàr nekem ez már nem célom, csak a hajápolás, illetve hogy elhasználjam). A kupak zárható egy csavaró mozdulattal, nagyon könnyű a tövekbe adagolni vele a tubus tartalmát.