Lelőhely: Drogériák, parfümériák, online

Hozzáadva 2019.03.27.by

lovecreams

30 ml, 50 ml és 100 ml

Megjelenés éve: 2018

Illatösszetevők: orgona, tengeri jegyek, füge, nárcisz, írisz, kék lótusz, atlaszcédrus, haiti vetiver, Pinot Noir szőlő, vörösbor

2021.05.01. 09:19

Az összetevők alapján elég nagyok voltak az elvárásaim, aztán meglepődtem, mert rajtam ez egy Soleil de Capri/Light Blue utánérzés. Nem, nem másolat, de amint kifújtam, a Soleil jutott eszembe, csak az sokkal citrusosabb. A második gondolatom pedig az volt, hogy sokkalta édesebb és gyümölcsösebb, mint amit vártam - márpedig én az utóbbi időkben a vizes-virágos kategóriában is keresgélek tavaszi-nyári parfümöt, és ezt abba sorolják. Sajnos a tengeri jegyekből szinte semmi sem jön át, a szőlő telt édessége és a vörösbor savanykás keveréke mellett csak némi íriszes virágosság érezhető. Nagyon kellemes és komfortos, enyhén púderes illat, de túl édes ahhoz, hogy kifinomult vagy légies lehessen. Bőrközeli, irodabarát - nem ettől fogják a kollégák felkapni a fejüket. Egyelőre négy csillag, de kíváncsi vagyok, ősszel ez a vörösboros gyömölcsösség vajon más arcát fogja-e mutatni.

2019.10.29. 21:07

Ez a második Guess parfümöm (amit először próbáltam - és újraveszem azt is szeretem), nekem tetszik. Igaz, hogy sokat gondolkodtam, míg végül rászántam magam, de nem bántam meg! Sőt :) Kifejezetten tetszik. Nekem inkább púderesen elegánsnak hat, így ősszel pont jó. Télen is jó lesz szerintem, de nyárra már valószínűleg nem ezt fogom használni. :) Tartósságát tekintve nem a leghosszabb, de volt ennél rosszabb is :)

2019.08.21. 12:45

Tavaly nyáron próbáltam ki először és utoljára. Annyira szúrós és erőteljes szaga volt, hogy a kocsiban rosszul lettem tőle és le kellett magamról vakarni. Az út során többször meg kellett állnunk levegőzni, mert a rosszullét kerülgetett. Nem tudom mi lehet benne, amire így reagált a szervezetem, de többé nem merek vele kísérletezni. Tartósnak tartós, aki szereti az ilyesmit, telitalálat.

2019.05.31. 19:16

Régóta kerestem egy új illatot a meglévő örök szerelem mellé (Kenzo).. és rátaláltam erre. Imádom!!!! Finom és tartós. Nem bántam meg :)

Utoljára szerkesztve: 2024.08.01. 05:21 - 2018.05.19. 09:16

DM körút során akadtam össze vele. Elsőre nagyon férfias pacsuli illat volt, le is tettem. Hazafelé viszont végig a csuklómat szaglásztam, mert leszáradás után előjött a "kék": nekem orgona, füge, írisz, és valami mennyei kombóban! Végül visszamentem érte, és megvettem. Nem mondom, hogy mindennapos használatra való, én speciel államvizsgára tartogatom, meg állásinterjúkra.

Utoljára szerkesztve: 2018.04.26. 10:57 - 2018.04.26. 10:56

De jó, én lehetek az első :) A DM-ben próbáltam ki, nekem nagyon-nagyon tetszik (bár hozzá kell tennem, hogy szinte minden Guess parfüm nagy kedvenc nálam, ezért van egy kis elfogultság a dologban)! Jól eltalálták a nevét - Indigo - mert az illatjegyei közül is a kékek dominálnak, én leginkább a kék szőlőt érzem. Igaz, hogy van benne nárcisz, orgona, füge is a leírás szerint, de én mégsem mondanám nyári illatnak, inkább őszinek. Engem nagyon inspirál, hangulatos. Az jut eszembe róla, mintha egy augusztus végi - szeptember eleji kora esti órán sétálnék egy borvidéken, érett, kék szőlőt termő szőlőtőkék között, miközben az égen sötétkék esőfelhők sorakoznak, amik mögött megcsillan a fáradt nyári napsugár...őszre biztosan beszerzek egyet. :)

Piactér

Több mutatása