mrsgrob
Zselés textúrájú hidratáló gél melyet úgy alakítottak ki hogy helyettesítse a bőrápolási rutin több lépését. Öt különböző hialuronsavat, glicerint és squalane-t tartalmaz, intenzíven és mélyen hidratálva a bőrt egész napra. Használható a toner, az esszencia, a hidratáló lotion és a maszk egy lépésben történő cseréjére. Ezért tökéletesen ideális elfoglalt anyák számára és mindenkinek, akinek kevés ideje van a többlépcsős bőrápolási rutinra.
Utoljára szerkesztve: 2023.01.04. 16:50 - 2023.01.04. 16:50
Szuper hidratáló pumpás kiszerelésben! Nyáron -az aktuális- toner után 90%-ban csak ezt használom, semmi mást. Kicsit ragacsos érzést hagy az arcon, de idővel beissza a bőr. Idén nyárra is ez lesz az "arcápolóm"!
Utoljára szerkesztve: 2020.09.08. 08:14 - 2020.09.08. 08:11
Csak azért vettem meg, mert a vírus miatt a szokásos Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion (amit rétegzős rutinunkban évek óta naponta használunk) nem volt elérhető. Szeretem hogy pumpás, jobban lehet adagolni és tisztább megoldás. Gélesen sűrűbb mint az említett lotion és nem annyira víztisztán átlátszó. Táplálóbb, de jól felszívódó. Egy pumpányi elég a teljes arcra. Sokkal jobban tetszik és jobban bevált mint a lotion pedig azt is szerettem. Mikor elfogyott, megkérdeztem a férjem melyiket szeretné hogy megvegyem a szokásos Hyaluronic Acid Lotion-t vagy ezt és azonnal, lelkesen ezt akarta. Úgyhogy erre váltottunk.