Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
HeliaDKft
Éjszakai hidratáló arckrém minden bőrtípus igényeire kifejlesztve. Gondosan válogatott összetevői, a bio napraforgószár-kivonat, mandula és búzacsíra olajok, urea, shea vaj, aloe vera koncentrátum és csicsóka kivonat hosszantartóan hidratálják, gazdagon táplálják és puhítják a bőrt. A krémben található komplex (Hydroveg® VV) tovább fokozza a hidratáló hatást.
Tesztek igazolják, hogy a bőr 24 óra elteltével is hidratált marad.
2024.07.13. 09:58
Kicsit testes, inkább krémes krém:-). Szép, kipihent bőrrel ébredek. A reggeli mosakodás után egyáltalán nem feszül a bőröm. Illata számomra kellemes, mintha érezném a shea vaj különleges "illatát" is (aminek egyébként nagy rajongója vagyok). Mindenképpen száraz, vízhiányos bőrre ajánlanám, mert a többi bőrtípusnak talán túl sok lehet.
2024.04.21. 15:12
Amikor felkenem ,finom bársonyos lesz a bőröm, a ráncaim egy picit halványabbak. De ez a hatás reggel eltűnik. Nekem nem tartós a hatása.
2024.01.05. 15:56
Nekem a helia-d nappali krém boros verziója bejött, ezért mertem rápróbálni erre is, mint éjszakai krém, illetve nyilván szimpatikus volt az alacsony ára is. Nem volt nagy problémám a termékkel, de nem is használtam szívesen. Nekem csalódás volt, kissé irritált is, illata is zavart és főleg az, hogy zsírosította a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.31. 18:29 - 2023.08.31. 18:28
Szerettem volna egy éjszakai krémet. Ez viszonylag olcsó volt, de úgy érzem nagyon mellényúltam. Nagyon hamar gyulladni kezdett a bőröm tőle. Nem tudom mi lehet benne, ami ezt kiváltotta, de inkább kézre próbálom majd elhasználni.Engem az állaga nem zavar, egy sűrűbb krém, de ujjal ki lehet kenni. Az illata érdekes, de nem bántó az sem, bár mostanában jövök rá, hogy a natúr dolgok jobban tetszenek.A csillag azért ennyi, mert bár rendeltetésére nekem nem alkalmas, de azért még hidratál, el fog fogyni, szóval nem teljes pénzkidobás.
2023.07.02. 18:22
Egy darabig használtam, probaltam eselyt adni neki de szamomra katasztrofa a nappali kremjevel egyutt. Nagyon durva, szuros illata van. Olyan mintha nem is hasznalnek semmit, es egy ido utan pattanasokat, pirosodasokat okozott.
2023.06.01. 13:34
Teszi a dolgát, hidratál. Az illata nem a legjobb, de éjszaka végtére is mindegy, hogy milyen az illatom. :) Ahogy idősödöm, némileg jobban zsírosodik a bőröm, szóval lehet, hogy állagra már egy kicsit sok, mert reggelre ragacsosnak érzem. De az ára miatt még mindig befutó.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.