Hajfestékek

Henné Color Express Touch Hair Mascara

3.3
Hozzáadva 2016.02.02.by

aszisz

• Színezi és fényt ad a hajszálaknak, Ez a különleges termék intenzív hatásu henna kivonatot tartalmaz, egyaránt használható természetes vagy festett hajra. Színt és stílust ad hajának.
  • Ajánlott a két festés közötti lenövések korrigálására.
  • Nem tartalmaz oxidánsokat, ammoniát, p-Phenylenediamint (PPD) és illatosítót a fejbőr és a haj kímélése érdekében.
  • A flakon15 ml folyékony henna kivonatot és egy db spirált tartalmaz.

Utoljára szerkesztve: 2019.02.26. 07:24 - 2018.12.30. 22:10

Pár őszhajszál eltűntetésére használom, mert ennyi miatt még nem akarom az egész hajamat befesteni / hennázni.Szépen befogta, nem csorgott, nem kopott, nem fogta be a párnát, kibírta mosásig.Kicsit drága, postaköltséggel és csomagolással 3700Ft-t fizettem. Mivel pár szál hajat kell színezni, sokáig elég lesz.Ui.: Le kell, hogy pontozzam. Frissen mosott hajon nem marad meg. Bekenem mosás után, pár óra múlva nincs rajta. Így semmi értelme és ahhoz képest drága.

2016.09.30. 13:50

Lenövés eltüntetésére két festés között kiválóan alkalmas. Elégedett vagyok, újra fogom venni ha kifogy.

2016.01.18. 11:20

Nekem eredetileg fekete hajam van, de meglehetősen korán megőszültem, ezért már jó pár éve Hennaplus festékkel festem a hajam. A lenövések eltakarása mindig gondot okozott, és ezért gondoltam, hogy kipróbálom ezt a terméket. Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert csak nagyon kis mértékben fogja be az ősz lenövéseket. (Ezt mondjuk gondolhattam volna, mert a Henné Color hajszínezőkrémje sem sokat ér :(Állaga majdnem vízszerű, tehát nagyon vigyázni kell vele, mert folyik szanaszét, ha nem vagyunk elég óvatosak. Biztos, hogy nem veszem meg még egyszer.