Andicska
Hatékony ránctalanító, bőrfeszesítő és hidratáló összetevőket tartalmazó testápoló a mindennapi bőrápoláshoz, mely javítja a bőr feszességét, szerkezetét és rugalmasságát. A woodfordia és a rózsa mirtusz segítenek megelőzni a bőröregedést, míg a dióolaj tonizálja és feszesíti a bőrt. A sáfrányolaj intenzíven hidratál és segít a bőr rugalmasságának megőrzésében, hogy bőre láthatóan szebb tónusú, feszesebb és rugalmasabb legyen.
2016.01.27. 12:21
Könnyű állagú, jól felszívódó krém. A feszesítő hatását nem nagyon tapasztalom, de lehet, hogy többször kéne bekennem magam. Internetről rendeltem, de sajnos az itteni drogériákban nem lehet kapni ezt a változatot.
2015.06.04. 04:25
Nagyon hatékony bőrápoló, az biztos, jól hidratál és puhít, viszont nem feszesít kellőképpen. Előnye, hogy egyáltalán nem ragad, gyorsan beszívódik, és nagoyn kellemes, diszkrét illata van.
Utoljára szerkesztve: 2014.07.01. 12:43 - 2014.06.08. 20:25
Én a feszesítés miatt vettem meg, egy hete használom, de még nem tapasztaltam sok mindent. A testápolásával nincs semmi baj, de ha azt akartam volna, akkor a kakaóvajasat veszem meg. Az öregedés elleni kézkrémének még mindig jobb a feszesítő hatása a fenekemen :DMajd írok még további véleményt róla.Update: Hááát továbbra sem feszesít, testápolónak meg van sokkal jobb, ami hidratáljon. Pozitív dolog, h gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros nyomot.
2013.10.27. 07:24
A kedvencem. Jó áron kapok egy olyan testápolót, ami kellőképp hidratál, kellemes az illata, gyorsan beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet és az érzékeny bőröm is szereti. Mindent tud, amit kell :-)
2013.10.23. 05:18
Használgatom egy ideje, kellemes rózsaillatú, könnyen felszívódó, megfelelően hidratáló testápoló. Feszesítő hatást nem tapasztaltam, igaz nem is használom naponta. Jó ár/érték arány, de hűha-hatás nincs.