Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
apolka
2017.04.05. 08:58
Utáltam az erős illatát. Amondó vagyok, hogy ez a sok parfüm és felesleges összetevő hosszú távon bőrérzékenységhez vezet!
Utoljára szerkesztve: 2016.12.20. 12:43 - 2016.12.20. 12:43
Engem sajnos csípett és kipattogtam tőle közel egy hét használata után. Az illata kellemes, néha már-már kicsit erős, de megfelelően hidratál. Sajnos nem fogyott el a tégely tartalma, kár érte! :-(
2016.10.18. 18:33
A krém maga nem lenne rossz, szépen hidratál, fényvédős, nagyon jól lehet rá sminkelni, DE nem értem miért van ilyen erős illata! Konkréten egy órával a sminkelés után is érzem magamon reggel.... nem hinném, hogy a bőrömnek erre lenne szüksége.
2015.09.06. 09:35
A Hydra Zen elnevezés nálam nem képviselte magát. A bőröm nem szokott érzékenyen reagálni krémekre, erre viszont igen. Kellemetlenül csípte, piros foltokat okozott.
Utoljára szerkesztve: 2015.02.10. 10:24 - 2014.12.22. 10:56
Anyukám kapott egy tégellyel a húgomtól és kunyiztam belőle egy 5 ml-es tégelybe. Az orcáimra szántam, mert bazira ki tud száradni télen, főleg, ha kint fúj a szél. Sztem akkor még a kék tégelyes Niveát is elbírná :)Szóval felkenéskor picit csíp (?), pedig nyugtatni kéne...De nem pirulok ki tőle, később nem irritál. Szépen feltölti a kiszikkadt orcámat, jól hidratálja, lehet, h nem kenem majd minden nap, mert azért jó vaskos. Csak télire való nekem.Magamnak nem venném meg, drága, és már azért sem, mert MsTindigo már beette magát a fejembe és itt villog: illatanyag, illatanyag, illatanyag XD.Friss: Na, megvan a bűnös, ő az. Amikor felkentem mindig valami fölé tettem. Eleinte nem bántott, aztán piros lettem. Többször magában is próbáltam, h kiderüljön mitől pirul be egy szép szabályos vonalban az orcám. Totális lepontozás. Az ember nem engedheti, h egy kence tönkretegye a bőrét (pláne, ha azt nagyon nehezen hozta fel a mostani állapotra)!
2014.10.08. 12:53
Egyik kedvenc nappali kremem, jo ra sminkelni. Neha ejszakara is bevetem, tenyleg nyugtat.