Az AVON a drogérialáncok közt először, exkluzívan a dm polcain jelenik meg
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
ftbnny
Öregedésgátló, bőrvilágosító szérum, amely a természet energiájával tölti fel, és tízféle gyökér kivonatával revitalizálja és élénkíti a fakó, tompa bőrt. Gátolja a hiperpigmentációból adódó sötét foltok megjelenését, halványítja a szem alatti sötét karikákat. A bőrfeszesítő és ránctalanító szérum tengeri moszat és alga kivonattal tartós hidratációt biztosít, a Vita Poly Peptide táplálja és rugalmassá teszi, erősíti és védi a száraz és szenzibilizált bőrt.
2023.12.18. 06:41
Méz színű és jellegű formula, ennek ellenére nem ragacsos. Kátszer futottam neki, télen és nyáron a szép ősszetevői miatt, de a vegyes bőrm nem szereti. Nap végére bezsírosodik tőle.Sajnos nem olvad bele maradéktalanul a bőrömbe és marad utána egy puha, de mégis vaskosabb érzet. Talán a száraz bőrüeknek jobban beválik.Amúgy jól bírja a rétegezést, nem kukacosodik. Kár érte, de nem hozza azt az üde felfrissülést.
Utoljára szerkesztve: 2022.05.18. 13:52 - 2022.04.05. 13:43
2022.április 5.Oh, erről itt semmi....anyunak vettem, de én is fogok venni, kipróbáltam,nagyon jó! Remek összetevők,jó hatás. Kicsiben (30 ml) is van,ha valaki azt próbálná. Új kedvenc.updateNagyon tetszik, jó hatással vannak a bőrömre, feszesít,de nem húzódott még egyszer sem,mióta használom. Úgy látom egységesebb,múltkor a karikás szemeimen is javított. Tetszenek az összetevők . Szép, igényes a kinézete,csomagolása.
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.