Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Tvylvis
Kifejezetten az érzékeny, allergiára hajlamos bőrre kifejlesztett testápoló. A parfümmentes lotion újra egyensúlyba hozza az érzékeny bőrt, az aloe vera hosszantartóan hidratál. A homoktövis nyugtatja az irritációt, a jojoba- és a mandulaolaj selymessé teszik a bőrt és védenek a kiszáradástól.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.30. 18:13 - 2020.06.14. 10:48
Sajnos módosítanom kell! Miután a férjem már a többedik flakonnal használja, és változatlanul nagyon elégedett vele, gondoltam egy este, hogy én is kipróbálom. Nem bizonyult jó ötletnek! Alig tudtam utána elaludni, mert az egész testem, ahol bekentem vele a bőröm, borzasztóan viszketett. Rémes volt! Soha többé!Nálunk nagyon bevált a férjem száraz bőrének ápolására, mert számára is elfogadható a (mandulaolaj és a vanília miatt) csöppnyit sütis illata, amely gyorsan elillan. A készítmény állaga könnyű, jól kenhető és gyorsan beszívódik. A terméksorozatot a Myropolium árulja itthon, ez náluk kb. 5000 Ft.
2017.04.01. 07:48
Imádom a testápolókat, testvajakat. Színeset, szagosat, hígat, sűrűt... na jó, natúrkozmetikumokon belül. Viszont kell mindig egy olyan jolly joker termék, amit mindenkor tudok használni, mert illatmentes, télen, nyáron is jól esik használni, megfelelően ápol. Na, ez ilyen. Nagyon enyhe, krémes illata van, szinte alig érezni. Viszonylag sűrűbb állagú krém, amit azért elég könnyen el lehet oszlatni. A bőröm hihetetlenül gyorsan, maradéktalanul beszívja. Rettentően jól ápol, hihetetlen puha lesz a használata után a bőr. Ami a legjobb, hogy ez az ápoló hatás elég tartósan meg is marad. Egyetlen hibája talán, hogy a pumpás kiszerelés miatt az utolsó pár csepp már nem igazán varázsolható ki a flakonból. A férjem is előszeretettel használja, mivel nincs illata, és hosszantartóan ápolja a bőrét. Nem egy olcsó darab, viszont számomra tökéletes. Általában van belőle otthon, igazi allrounder termék.