Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Lelőhely: Online

Innisfree Daily UV Protection Cream No Sebum SPF35 / PA+++

4.2
Hozzáadva 2017.02.02.by

czetterjuli

Káros összetevőktől mentes, 100% fizikai fényvédő speciális napraforgó formulával. Gátolja a zsírosodást, így matt hatást biztosít.

$14-tól

2019.10.03. 07:25

Nagyon sűrű, erős fényvédő, amely egy vékony fehér réteget hagy maga után. Csak nagyon vékonyan érdemes felkenni, viszont zseniálisan véd. Nyaralás alatt használtam, nem oldódik le az izzadságtól és egész nap nem égett le az arcbőröm. Nem fénylik át, szépen mattít. Smink alapnak viszont nem vált be.

2019.07.23. 08:07

Elhasználtam egy tubussal, mindennapos használat mellett kb. 3 hónapig volt elég. Nagyon jól mattított, nekem atomzsíros bőröm van, de állta a sarat. Hagyott egy enyhe fehér réteget, amit nem szerettem. Sminkalapnak viszont nem volt jó, az összes alapozóm száraznak tűnt rajta, kiemelt minden textúrát a bőrömön. El tudom képzelni, hogy száraz bőrre tervezett, hidratálós alapozók alatt jól működik, de miért hordana egy zsíros bőrű valaki ilyen alapozót? Az európai fényvédőket kenterbe veri, de most inkább a Bioré Aqua Rich fényvédőt szeretném kipróbálni, aztán meglátom, hogy visszatérek-e ehhez.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.29. 17:29 - 2019.03.29. 17:26

Én az innisfree mild fényvédőjével együtt szoktam használni, amit egyébként jobban szeretek. (Télen nem nagyon használom, mert eléggé dehidratált a bőröm, inkább tavaszi-nyári darab.) Először bekenem a mild-dal az egész arcomat, utána a T-zónán megyek végig a no sebum-mal még egyszer, amiből nem szoktam sokat használni, hogy ne hagyjon fehér réteget, csak lemattítom vele. Tök lassan fogynak, egyébként. Én a mild fényvédőt konkrétan nappali krémként használom. Ha valaki további mattítást szeretne, ajánlom az innisfree no sebum blur primert, ami nálam szintén alapdarab. Ha még ez sem elég, jöhet fölé az innisfree no-sebum mineral powder. Én az utóbbit csak edzés után szoktam használni, hogy ne agyongyötört, hanem friss kinézete legyen a bőrömnek. Nagyon szeretem az innisfree termékeket. Áldás a zsíros bőrüeknek. Jó árban vannak, kiváló minőségűek és hosszú hónapokig kitartanak.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.18. 19:33 - 2018.11.27. 16:41

Update: Egész télen ezt használom, mert a T vonalam iszonyatosan olajos, így ezt szépen visszafogja. Alaposan el kell oszlatni a bőrön, mert néha fehér csíkok maradhatnak, amiket száradás után sehogy sem lehet eltüntetni. Valóban szárít picit, ha hidratálás nélkül kenem fel, akkor a bőröm húzódik alatta. A mattításra nincs panaszom, ezt remekül tudja. Az illatát idővel meglehet szokni, de jobb lenne nélküle. Sminkelni elég nehézkes rá, a CC krém és a korrektor sem mutat rajta szépen sajnos, olyan "öreg" kinézetet kölcsönöz. Összeáll rajta a smink a nap végére. Marad emiatt 4 csillag.Körülbelül 4 napja használom, eddig nem okozott irritációt és a bőrömet sem szárította. Alá először is termálvizet fújok az arcomra, majd a G&G hialuronsavas szérumját használom. Az illata nekem nem tetszik és erős is, de napközben nem érzem és mások sem jegyezték meg, hogy éreznek rajtam valami furát, szóval gondolom elillan. :D Szépen mattít, kezdetben púderesen de azért a nap végére át tud fényesedni a T vonalam. Tetszik, bár picit féltem télre bevállalni a szárítása miatt, de eddig nincs rá panaszom. :) 1 csillagot az illata miatt levonok, de szuper termék , olcsó áron. Sminkelni tudok rá, nedves beauty blenderrel könnyen lehet rá dolgozni.

2018.11.25. 11:02

Zsíros bőrre kiválló. Nem lesz teljesen mat egész nap a fejem de azt nem is szeretném. Nem úszik zsírban a fejem két óra után és még a nap végén is vállalhatóan nézek ki. Tényleg hagy maga után fehér réteget, de így télen hosszúujjúban nem tűnik fel hogy az arcom világosabb pár fokkal. Tudtam rá alapozót is tenni, nem csúnyított a végeredményen. Nagyon tetszett hogy felkenés után kisimította az arcbőrömet és olyan szép sima bőrképem lett tőle. Felkenés után púderes állagúvá szárad meg az arcon.Szerencsére nem fulladt alatta a bőröm és pattanásokat sem okozott.Az egyedüli negatívum az illata. Szerintem borzasztó kellemetlen, de megszoktam. Inkább elviselem az illatát mint szeretem Extra fehér és zsíros bőrű embereknek ajánom.

2018.09.02. 07:35

Imádom ezt a fényvédőt. Teljesíti a mattítási elvárásaimat, vagyis, hogy nem úszik zsírban az arcom, még egy hosszú, izzasztó nap után sem, de nem is fénytelen a bőröm. Jól kenhető, el lehet oszlatni úgy, hogy ne legyen foltos. Valóban hagy fehér réteget, de nekem annyira világos a bőröm alapból is, hogy ez nem zavaró. Simán fél teáskanálnyit feldobok mielőtt mennék valahova. Rásminkelni kicsit nehezebb, de abszolút megoldható jó minőségű alapozóval és ecsettel/szivaccsal. Illetve por állagú alapozóval a legjobb. Ki fogok próbálni télen egy másik Innisfree-t is, mert ez szerintem a hidegben azért már szárítani fog.