turmeric
Mattító párnás BB krém. Izzadás álló, hosszantartó és erősen véd az UV sugaraktól. Akár 12 órán át tartós.
4 színben kapható
2017.01.18. 17:58
Nekem nagyon-nagyon bevált.Hirtelen ötlettől vezérelve vettem meg először: nagyon nagy kedvezménnyel bukkantam rá az interneten, és gondoltam, ennyiért akkor is megéri kipróbálni, ha esetleg nem jön be. Azelőtt rengeteg különböző alapozót, BB- és CC-krémet kipróbáltam az olcsóktól a high-end márkákig, de egyikkel sem voltam sosem tökéletesen elégedett - már kezdtem azt hinni, hogy az én bőrtípusom talán olyan különleges, hogy nem is létezik hozzá illő termék. Ez a termék viszont zseniális a bőrömön. Már a negyedik refillt rendeltem meg hozzá.Vékony rétegben szoktam felkenni, mert nem szeretem a túl sok terméket az arcomon, és szerencsére a kevés is nagyon jól fed. (Nekem kb. két és fél-három hónapig szokott elég lenni a tégely tartalma.) Egész nap szépen az arcomon marad, csak a T-zónában használok alá primert, azt is csak nyáron. Vízhiányos, de tág pórusú, könnyen zsírosodó bőröm van, ebből az utolsó kettővel meglepően jól boldogul a termék, viszont oda kell kicsit figyelni, hogy eléggé hidratált legyen a bőröm, mielőtt felviszem - ami esetemben nem baj, mert azelőtt hajlamos voltam elhanyagolni a hidratálást. Külön vonzóvá teszi még számomra az 50-es faktor is, a fényvédelem az egyik vesszőparipám, szóval örülök, hogy ezt is "belecsomagolták" ebbe az alapozóba. Plusz pont, hogy nem kell minden alkalommal megvenni az egész kompaktot, lehet utántöltőt rendelni hozzá, így gazdaságosabb, illetve a szivacsokat is árulják külön.Amit negatívumként említenék: nem tudom, más is tapasztalta-e ezt, de felvitel után közvetlenül nagyon maszk-szerűnek néz ki a bőrömön, és ez csak bő negyedóra elteltével múlik el, ami nem éppen ideális, ha rohan az ember. Viszont utána nagyon szép lesz a végeredmény.
Utoljára szerkesztve: 2016.12.24. 19:24 - 2016.12.09. 17:16
Régóta szerettem volna egy cushion alapozót, végül erre esett a választásom a tartóssága miatt, továbbá a tág pórusú bőr meg a dewy look nem túl nyerő kombó, erről meg azt írták a bloggerek, hogy matt. C13-as árnyalatom van belőle, ez MAC skálán kb az NC12-nek felel meg. Az én sárgás alaptónusú bőrömön pont jó. Krémes termék, melynek sűrűbb az állaga, mint egy dewy cushioné, ezért picit nehezebb felvinni az arcra.Meglepően jól fed, bár eléggé poros a finise, ahogy ezt az előttem szólók is írták. Én MAC blottal fixáltam. Egyébként Estée Lauder DW alapozóm van jó régóta, annak az érzetéhez és beton tartósságához vagyok hozzászokva . A DW-hez képest én eléggé érzem, hogy van egy réteg az arcomon, kicsit ragacsos marad, és ha hozzáérek, le is kopik, bár azt hozzá kell tennem, hogy a drogériás termékekhez és pár olcsó cushionhöz képest ez még mindig nem rossz.A bőrképemet egyébként szépen egységesíti. 5-öst csak akkor adnék, ha teljesen le vagyok nyűgözve, ha ér még pozitív csalódás, visszajövök felpontozni.
2016.02.06. 17:39
Nekem nem jött be, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. A hozzáadott szivacskorong egész ügyes, de nem lehet vele mindenhol egyenletesen felvinni a krémet, pl. a szem és az orr környékét nehezen éri el. Ecsettel egész jó a hatás, de a finise eléggé poros és nem egyenletes.Nekem a 23-as árnyalat van meg, egy kicsit világos lett, de így télen elmegy. A legnagyobb hátránya az volt, hogy nagyon gyorsan kifogyott, kb 1 hónapig tudtam használni, így egyáltalán nem éri meg.
Utoljára szerkesztve: 2018.01.23. 21:23 - 2015.07.24. 10:58
Nagyon jó kis termék! A natural beige változatát használom, ami teljes mértékben illeszkedik a bőrszínemhez. A fedése közepes, az állaga könnyed, az illata pedig egy kicsit gyógynövényes jellegű. A legjobb, hogy a legtöbb koreai cushionnel ellentétben a végeredmény nem lesz fényes, "dewy". Egészen tartós, viszont egy fülledt, forró napon érdemes primerrel használni, én az Etude House baby choux mint változatánál tettem le a voksom :). Az ára kicsit borsos, de ha elfogy elég az utántöltőt megvásárolni.Érdemes figyelni az innisfree weboldalát, mert mindig nagyon jó akcióik vannak. Ezt a cushiont például 50 % kedvezménnyel szereztem be. :)Update: sajnos le kell, hogy vonjak egy csillagot, mert télen borzasztóan szárítja a bőröm.
2015.06.09. 21:20
Imádom! Hófehér a bőröm, európai gyártók termékskáláján eddig nem sok mindent találtam, ami illett volna az arcszínemhez - konkrétan annyira nem, hogy az utóbbi időben már az alapozásról le is mondtam. De egy stresszes időszak miatt közben romlott a bőröm állapota, és rátaláltam neten az Innisfree-re. Lényeg a lényeg, megrendeltem ezt a csodát, és IMÁDOM. Olyan, mintha photoshopolták volna a bőröm, de mégis mintha nem viselnék semmilyen alapozót. Könnyű, tartós, a tág pórusokat konkrétan eltünteti viselés közben. Nagyon kevés elég belőle. És ami még jobb, teljesen alkalmazkodik az arcszínhez, őszintén szólva ilyet még nem láttam, csak hallottam róla korábban, de ez tényleg a bőrszínemhez idomul felvitel után. Viszont aki erős fedésű terméket keres, ez valószínűleg neki nem lesz elég!