„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
katalinmester13
Élénkíti a fáradtnak látszó szemkörnyéket és azonnal intenzíven hidratálja azt. Mérsékli a szem körüli karikákat, a duzzanatot és a fáradtság látható jeleit. Néhány perc alatt a szemkörnyék simábbnak és frissebbnek tűnik.
2025.03.09. 06:25
Az illata kellemes volt. Betettem a hutobe ugy jobb volt. Csodat nem vartam tole,de megis egy kicsit felfrisitette a szemem alatti teruletet. Ennyi . Neha megveszem.
2024.11.26. 22:51
Nem volt rossz kis szemmaszk, előtte hűtőben tároltam, így még jobb volt a hatás. Csodát nem vártam, de egyszer jó volt kipróbálni.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.11. 22:50 - 2024.09.11. 11:37
Nekem nagyon bejön. Lehűtve gyönyörűen kisimítja a szemem alatti bőrt, jó illata van, én szeretem.
2024.06.02. 10:25
Semmit se csinált, folyamatosan esett le és csúszkált, a hűtőbe betéve kellemesen hűsítő volt, de semmi több. Ugyanennyiért a márka szivárványos tapasza sokkal jobb.
2023.10.22. 20:45
A színe nagyon szép, de ennyi. Hűsítő érzés, de újra nem venném, bár az ára baráti :)
Utoljára szerkesztve: 2024.12.10. 15:39 - 2023.06.27. 09:42
Praktikus tapasz, hűsít, irritáló anyagokkal.A tapasz jó ötlet, szívesen megvenném magában, hűthető, újrahasznosíthato formában, de valamilyen irritáló anyag is van benne, mert az arcomra kenve a maradék hatóanyagot alig vártam, hogy lemossam, illetve a szemem alatt is alig vártam, hogy leteljen a 10 perc, pedig 20 perc hűsölést terveztem. Inkább használok 2 hideg zöldtea filtert, vagy hűtőbe teszem a hidratáló krémemet.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.