Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
siss
Kézkrém málna illattal
2021.04.09. 09:13
Ha éjszakára bekenem a kezem vele, nagyon szépen helyre teszi reggelre! Elég testes kis kézkrém. Az illata felkenéskor nagyon kellemetlen, mintha totál avas lenne😬 aztán kb 2 perc múlva nagyon kellemes málna illatot áraszt. Szóval szerintem megérdemli a 4*ot
2020.10.19. 13:50
Régebben vettem, az üzletben nagyon tetszett a csomagolása és az illata, de a hatása nem a legjobb. Jelenleg csak azért használom, mert kidobni nem akarom, ha már fizettem érte. :)
2019.09.23. 10:14
Tusfürdőben kellemes ez az illat, kézkrémben nekem sok. Viszont hidratál, kevés is elég belőle, így sokáig kitart.
2019.05.30. 20:14
Jó az illata, hidratál és egy kicsi is elég belőle de nem szívódik be túl gyorsan
2019.03.12. 17:47
Egy átlagos kézkrém, magamnak nem vettem volna meg, ajándékba kaptam. Nem ragad, viszonylag gyorsan beszívódik, közepesen hidratál. Nagyon kiszáradt bőrre semmit nem ér. Az illata nekem nagyon mű málna.
2019.02.24. 17:25
Engem kilóra meg lehet venni mindennel, ami málnás. Naná, h megvettem. De sajnos hatalmas csalódás. Az illata mű. A hatása meg kb. nulla. Pénzkidobás, még akkor is, ha olcsó.