Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Sminkek arcra
Púderek
Lelőhely: Online, douglas

IT Cosmetics Bye Bye Pores Silk HD Anti-Aging Micro-Powder

4.6
Hozzáadva 2019.01.20.by

LufiNyuszi

6,8 g

Anti-aging, bőrtökéletesítő púder, amely valódi selyem felhasználásával tünteti el a pórusokat és hidrolizált kollagén segítségével veszi fel a harcot a ráncokkal. A rengeteg antioxidáns, peptid és bőrápoló összetevő megakadályozza az arcbőr kifényesedését és biztosítja a tökéletes fixálást. Alkalmas bármilyen bőrtónusra.

$24-tól

2024.07.03. 06:40

Nincs túl sok tapasztalatom fixáló púderek terén, de ez a kedvencem és nem tervezem leváltani. Tökéletesen teszi a dolgát: láthatatlanul fixál. Mivel nagyon kevés kell belőle, így sokáig elég. Megéri az árát.

2023.10.25. 14:45

A legjobb láthatatlan' púder amivel valaha találkoztam. Kicsi kiszerelés, borsos áron, de nagyon kevés kell belőle és szépen el kell dolgozni.YouTube videókban is csak jókat mondanak róla.Nem irritál, szépen fixál.

2023.04.17. 12:23

Imádom! Egész nap teljesen matton tartja az arcom, nem fénylik át egyáltalán. Eddig nem volt ennyire jó púderem mint ez. Biztosan újra veszem majd. Mondjuk a pórusokat 100%osan nem tünteti el, de még így is a legjobb púder amit eddig használtam.

2023.03.30. 10:49

Hmm...kb. mint egy Catrice púder..vagy mégy annyi se! Néhány óra alatt átfénylik, porol ahogy felteszem, ennyire pórus eltüntető pedig eddig bármelyik púderem volt. Nekem pénzkidobás volt...

Utoljára szerkesztve: 2022.12.11. 08:47 - 2022.12.10. 19:09

Annyira finomra őrölt porocska, hogy ez lenne az abszolút kedvenc fixáló púderem, ha a kifejezetten hozzá vásárolt IT cosmetics púderecset jobban beleférne a kupakba. Szóval: kicsike a dobozka teteje, úgyhogy inkább másik ecsetet használok hozzá. De ez most a púderről szól. Nos, szépen mattít, finoman terül, nincs maszkhatás, nem feltűnő, hogy púder is van rajtam. Anti-aging? jaj, mikor egy kifjezetten bőrápoló kozmetikumról van szó, akkor persze, írja rá, hogy segít a ráncok kialakulásának megakadályozásában, stb. De egy lehelletnyi púder? Kábító és persze csábító, de ne dőljünk be az ilyen szép szavaknak. Számomra ez olyan, mint a hidratáló vagy fényvédős alapozó.......Azt viszont nagyon nem szeretem, hogy amikor csavarom le a kupakot, a sminkasztal is porzik. Igaz, ez nemcsak erre a púderre igaz.Szeretem. Amikor púdert is teszek fel, általában ehhez nyúlok.

2022.07.09. 15:44

Úristen ez egy csoda! Nagyon tág pórusú és zsíros bőröm van. Megvettem ezt a púdert, de őszíntén nem számítottam rá, hogy ez ennyire jó lesz. TÉNYLEG eltűnteti a pórusokat és mattít tartósan. Emellett nagyon kellemes viselet. 40 évesen ilyen kisimult arcbőrt még semmivel sem sikerült elérnem. Ajánlom mindenkinek, aki küzd a tág pórusokkal és a zsíros bőrrel. Minden pénzt megér.