viirag99
A rendkívül pigmentált Liquid Frost highlighter formulája sokoldalú használatot tesz lehetővé: lehet önmagában az arc és a test különböző pontjain highlighterként alkalmazni, összekeverni az alapozóval vagy testápolóval a természetesen fénylő végeredményért. 8 különböző árnyalatban elérhető, melyek közül mindenki megtalálja az ízlésének és a bőrszínének megfelelőt.
A termék vegán és állatkísérlet-mentes.
Utoljára szerkesztve: 2023.06.29. 19:42 - 2023.06.29. 19:39
Szerettem volna egy szèp rózsaszínbe hajló folyèkony highlightert. Frozen Peach árnyalatban vettem meg. Az internetes swatchok alapján ez tűnt jó választásnak. A színèvel nem is volt semmi problèmám. Sokkal inkább maga a termèk, ami nem nekem lett kitalálva. Sokkal inkább el tudnám kèpzelni egy kislányon aki épp a farsangra kèszül. Olcsó hatású, semmi fèny. Annál több metálos semmi, ami egy idő után fel is szívódik. Volt nincs hatás.
2022.02.20. 20:12
Crown Jewel árnyalatot szereztem be.Brutál arany színü highlighter. Fényes de nem kilóméterekröl látható😅 kényelmes és nem ragad mint más folyékony highlighter. Pipettája nagyon egyszerüen használhato, bár nagy mennyiséget nyom ki magából. Imádom már most!