Hajápolók

4.7
Hozzáadva 2020.05.11.by

Schmetterling

50 ml és 200 ml

Ez a kétfázisú multifunkciós spray egyesíti magában a különböző egzotikus olajak hidratáló hatását az egyedülálló, hajszerkezet javító formulával, miközben hozzájárul a hajszálak megfelelő nedvességtartalmának megőrzéséhez és ragyogó fényt biztosít a hajkoronának. Anélkül, hogy elnehezíteni a hajat, segít megelőzni a színfakulást és a károsodást. Már az első használat után erős, egészséges, selymes tapintású hajat varázsol, mely garantáltan levesz a lábadról!

2390 Ft és 7690 Ft-tól

2024.01.26. 15:05

Nagyon kellemes a hajnak, szépen ápolja és jó az illata. Nekem a tördezett hajamra nagyon bevált

2023.08.15. 13:01

Egyszerűen imáádom! Világbajnok kifésülőspray! Az èvek óta szőkített hajamon csodát tesz. A szőke haj sokkal macerásabb, ez megkönnyíti a dolgom. A drogériásssal összehasonlítva, föld és ég. Kipróbálom majd a K-Pak testvérét is. Csak ajánlani tudom. Az ára kissé húzós, de remélem sokáig ki fog majd tartani.

2023.04.09. 11:46

Én nagyon szeretem, szerintem a piacon kapható egyik legjobb leave-in spray. Használom hajmosás után vizes, valamint száraz hajra is, olajozás előtt. Kevés elég belőle a hajvégekre és a hajhosszra, így ár-érték arányban is nagyon megéri. Valóban nem lehet összehasonlítani a drogériás hajápolókkal. Habár számomra abszolút nem fontos tényező, de az illata valami szuper :))

2022.07.09. 13:22

Egy utazó kiszerelést használok most, hajszárítás előtt szoktam használni. Szépen kifésülhetővé teszi a hajamat, de csodát sajnos nekem nem művelt. Így nyáron az UV-védő hatása miatt jó lesz elfújkálgatni, de nem fogok beruházni a teljes kiszerelésre valószínűleg.

2022.05.15. 09:26

Nem tetszik az illata, hatása sem túl jó

Utoljára szerkesztve: 2020.12.17. 00:28 - 2020.12.16. 15:10

Nagyon jó termék. Tökéletesen teljesíti amit ígér, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Drogériás termékekkel össze sem hasonlítható.