Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

2.5
Hozzáadva 2014.03.04.by

Moonlight

Hidratáló regeneráló ajakápoló

Feltölti a bőrszöveteket kollagénnel az "O" zónában. Ápolja az ajkat és környékét. Megóvja a kiszáradástól és tartósan regenerálja. Az ajkak bársonyosan puhák és rugalmasak lesznek.

Kiszerelés: 15 ml

31 490 Ft-tól

2018.01.22. 17:14

Ez a leges-legrosszabb ajakápoló, amit életemben használtam. Az állaga könnyed, de az a fajta könnyedség, amit egyáltalán nem tud beszívni az ajak bőre, csak csúszkál össze-vissza a tetején. Mivel a felszínen szerencsétlenkedik csak, a hidratáló hatása nulla. Emiatt hármas lenne. De nem elégszik meg ennyivel, hogy semmit nem csinál... A csúszkálása miatt igen rövid idő alatt összeáll. De még ez sem elég. Ha kétségbeesett kínlódásunkban megpróbáljuk összedörgölni az ajkakat, hogy szétoszlassuk, nyúlós fehér csíkokat képez a szájon. Undorítóan néz ki. Nem egy, nem két esélyt adtam neki, sokkal többet, mint megérdemelt volna, de a forgatókönyv a szokásos. Minden. Egyes. Alkalommal.

2014.03.05. 05:45

Mintát kaptam belőle,egy cuki kis tégelyben.Kicsit viaszos,olyan mint egy vaj,kellemes illata van,és hidratálni is tud.Persze ennyi pénzért már meg kéne szólalnia,ahogy az előttem szóló is utalt a magas árra :)Megvenni eszem ágában sincs,annyira azért nem húha :D