Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Sensai Silk Emulsion

Hozzáadva 2018.12.07.by

andrea.horvath79

50 ml és 100 ml

Gyorsan beszívódó emulzió, mely segít  a bőr feszességének, puhaságának és egyenletességének fenntartásában. Kapható három változatban:

• Light: kombinált-zsíros bőrre, könnyű kiegyensúlyozó kezelés
  • Moist:  luxus kezelés a normál száraz bőrre
  • Extra Moist: Extra gazdag kezelés a száraz-nagyon száraz bőrre
15 000 Ft és 25 000 Ft-tól

2018.10.15. 14:17

Imádom, nagyon rendbe tette a vízhiányos bőrömet. Ha nem lenne ilyen drága, kézkrémnek is ezt használnám :DNekem a száraz bőrre való van, az is fluid jellegű, nagyon könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet és tényleg békebeli illata van (az illata mondjuk lehetne jobb is)Biztosan újra fogom venni!

2017.05.11. 12:58

Sokat olvastam utána mégis ami megadta a az utolsó löketet az egy hatvanas kanadai hölgy véleménye volt erről a termékről. Azt írta huszonöt éve használja és csodás a bőre ,korát meghazudtolja. Anyák napi meglepi volt magamnak. Az illata mit is mondjak retró ,nagyon igazi ,,krém'' illat olyan békebeli. Az állaga folyós emulzióról lévén szó. A bőröm issza. Finom érzés felkenve. Csak éjszakára tudom használni ,mert nappalra a fényvédőmmel nem kompatibilis. Most próbálgatom,az biztos hogy pattanást ezidáig nem okozott. Majd meglátom milyen eredménye lesz. Visszatérek és beszámolok .róla

2016.03.06. 20:58

Ha venni kell krémet, akkor csakis ezt újra és újra! Amióta felfedeztem nem is kell más, sajnos eléggé vízhiányos, hámlásra hajlamos az arcom anno még a szteroid tartalmú krém is felkerült a polcomra. Most ez nyert!

Utoljára szerkesztve: 2016.01.09. 10:51 - 2015.11.28. 14:38

A Shiseido és a Kanebo Sensai a kedvenc márkáim. Zsebbenyúlós! De!......nagyon megéri anyagilag rá áldozni,aki igazán szép,üde bőrt szeretne magának Fantasztikus!

2014.11.23. 19:41

Light van nekem és nagyon szépen feltölti és hidratálja az arcbőrömet. Kevés kell belőle, nagyon jól szétoszlik.

2014.06.13. 11:33

Nekem száraz a bőröm, tehát a super moist-ot használom, csodás krém, bár drága de nekem megér ennyit hogy nem feszül és ég a bőröm!