csaktom
Gyorsan ható szérum, amely halványítja az öregségi foltokat és láthatóan kiegyenlíti a bőt tónusát. Folyamatos használat mellett segít megelőzni az öregségi foltok és egyéb elszíneződések jövőbeni kialakulását. Szilikon-, parabén és illatmentes. Nem tartalmaz színezéket vagy optikai világosítót.
2023.05.29. 14:22
szintén én is KM dobozban kaptam, de annyira nem jött be, nagyon erős illata van és nem vettem észre hogy csinált volna bármit is.
2022.07.06. 07:42
KM boxos szerzemény, elhasználtam, de nagyon erősnek találtam az illatát, ami irritálhatja a bőrt. Semmi pozitív hatása ennyi használat után nem volt, nem venném újra már az ára miatt sem.
2021.11.15. 13:52
Szintén KM boxból lett meg, esténként használtam, csak egy nagyon picit halványított, így biztosan nem venném meg.
2021.09.25. 21:54
Szintén KM boxból jutottam hozzá, már szinte az egészet elhasználtam. Valóban halványítja a piros foltokat, de nem hiszem, hogy ezt ne tudná bármelyik másik C vitamin szérum. Az esti rutinba beleillesztve nagyon kellemes használni egy ilyen levendulaillatú terméket, de ezen túl nem adott sok extrát. Lehet, ha többet használtam volna egy alkalommal, akkor látványosabb a hatás, de egy ilyen árkategóriájú terméket nem fogok locsolni az arcomra, mert a végén még hozzászokom :)
2021.09.25. 18:44
Km boxos szerzemény, de nem vált be. Hatása semmi, pattanásokat is okozott, nem vált be.