Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szappanka
Magas hatékonyságú exfoliáló formula a bőrfelszín finomítására. Azonnal kisimítja a bőrt, rendszeres használata pedig segít minimalizálni az elszíneződéseket és kisebb foltokat az arcon, kezeken, dekoltázson.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.02. 17:30 - 2018.01.10. 09:32
Nekem ez a termék abszolút “must-have”-kategória! Évek óta használom, több tubus végére jártam már, így nyugodt szívvel tudom ajánlani, mert bár nem olcsó termék,de maradéktalanul meg vagyok vele elégedve. Két percnyi radírozás hetente kétszer bőven elég ezzel a durva szemcsés radírral és az arcbőr megújul, a foltok halványodnak,a bőrkép sokkal egységesebb lesz. Sok utánjárásomba/pénzembe került mire láleltem erre a csodaszerre, ami nem csak imitálja az arcradírozást hanem a szó szoros értelmében teszi is a dolgát. Még mikor elkezdtem használni a kozmetikusom is megkérdezte hogy mivel radírozom otthon az arcom mert egyszerűen nem hiszi el azt a változást amit làt! Egy szuper -bőrtipusotokra való- arcmaszk utána és garantált a tökéletes bőrkép!A túlontúl érzékeny bőrűek azért vigyázzanak a használatával, előfordulhat a túl durva radírozás utáni esetleges pirosság, viszont pár perc múlva elmúlik,és igazából ebből is csak azt látod hogy volt értelme a peelingelésnek mert dolgozott a krém 😉