Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Arcápoló egyedülálló, könnyű textúrával és hosszantartó, 24 órás hidratálással, hogy a bőr puhább, simább és láthatóan egészségesebb megjelenésű legyen. Glikoproteinnel és olíva eredetű Szkvalánnal készült ez a nem zsíros, légies hidratálókrém, amely a bőrt még a legszárazabb területeken is 2-3x hidratáltabbá varázsolja.
2024.01.21. 17:00
Vegyes bőrömre még télen is túl sok, ami nem a krém hibája alapvetően. Ami igen, az az ár-érték arány - nem éreztem semmi pluszt egy sokkal olcsóbb készítményhez képest. Nem irritált, hidratál, de ennyi, semmi több, nekem kicsit túl zsíros, a pórusokat hajlamos eltömíteni.
2023.07.25. 04:08
Elhasználtam belőle egy kisméretű mintát majd beruháztam egy 50ml-es kiszerelésre. Az elején szépen tette a dolgát, majd eltelt másfél-két hét, és most ott tartok, hogy legszívesebben elsírnám magam, ha belenézek a tükörbe. Az orcáimat ahol eddig sosem volt jellemző se mitesszer, se pattanás most piros pöttyök és whiteheadek borítják… semmi mást nem változtattam a rutinomban. Pénzkidobás, most már az 50ml kiszerelés is ~10.000 Ft. Akinek bevált használja bátran továbbra is, de nekem inkább kösz nem.
2023.05.17. 16:18
Ez a kedven hidratáló krémem, pedig sok jó terméket kipróbáltam. Imádom a la roche posay termékeket is, de számomra ez még annál is jobb. Nagyon könnyed kellemes az állaga, télen és nyáron is jó .Illatmentes, könnyen beszívódik üdítő érzés felkenni, még mindig pedig már többször újra vettem. Nem olcsó, de nekem megéri az árát.
Utoljára szerkesztve: 2023.05.10. 09:17 - 2023.05.10. 09:15
Sokáig kerülgettem ezt a krémet, volt bennem valami tartózkodás vele szemben... például hogy túlzottan elöl van az összetevőlistában a phenoxyethanol, amiből az következik, hogy a többi hasznos összetevő csak 1% alatti koncentrációjú lehet, az meg mire elég, szóval ilyenek.Aztán mégis kipróbáltam és nem győzöm imádni! Száraz, vízhiányos, és egy ideje már érzékeny bőröm is van, a legváratlanabb, legártalmatlanabb dolgokra hisztizik be, azonban ezt a krémet teljes mértékben elfogadta. Feltűnt, hogy milyen komfortos érzetű az arcom órákon át, és amikor megérintettem, világossá vált, hogy képez egy tapintható, de mégsem nehéz érzetű "vízzáró réteget". Erre más már valószínűleg azt mondta volna, hogy "zsírosít", de az én száraz bőrömnek kifejezetten kellemes. Amúgy is mindig kell nekem egy ilyen tartalmasabb alapkrém, amit a szérumok és egyebek fölé szoktam felvinni, utolsó lépésként, szerintem ez arra tökéletesen jó lesz.Igazság szerint eddig még csak otthon, hétvégén használtam, smink alá még nem, de arra is sort kerítek majd. Addig is nincs rá okom, hogy elvegyek az öt csillagjából.
2023.03.27. 17:01
A legjobb hidratáló valaha. Csak annyira drága, sajnálom rá a pénzt hogy újra vegyek. Nagyon kevés elég, szépen felszívódik, nem hagy rossz érzést, semmi csípés vagy fura szag. Igazi csoda. Szuper hidratált volt tőle a bőröm.
2023.03.03. 08:29
Illatmentes, káros összetevőktől mentes krém. Jól hidratál, kellemes állaga van. Én aktív összetevőkkel használom (C vitamin, hyaluron sav, retinol) a rutinjaimban, így csak hidratálást várok tőle. De ettől többet nem tud.