Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
garden32
A speciális, spirális alakú applikátor, minden egyes szempillát egyenként von be, krémes, fényes felületű textúrával és intenzív fekete színnel.
2022.10.01. 15:44
Úgy általában elfogult vagyok a Kiko szempillaspirálokkal, egy két kivétellel eddig szinte mindegyik bevált. De ezzel a nagy kefével ki lehet kergetni a világból. A belső szemzugba be sem férek vele, de legalább pont megfelelő mennyiségű festéket vesz fel. Nem maszatolódik. Szépen szétválasztja a pilláimat és természetes hatást kölcsönöz nekik.
2022.01.07. 17:02
Baromi nagy keféje van (amit nem szeretek) és hajlékony, de ha megtanulja az ember használni, egész jól működik. Szép hosszú, fekete és természetes pillákat lehet vele csinálni. Nem visz fel sok festéket egyszerre, a szemhéjamat azonban mindig összekenem a nagy és rugalmas kefe miatt. Egynek jó.
2020.11.06. 09:29
Mióta megvan, csak ezt használom :) Gyönyörű pillákat csinál, hosszít és szétválaszt. Nekem kimondottan tetszik a nagy kefe, és jó sűrűn vannak a szilikonsörtéi. Nagyon természetes szempillákat varázsol, imádom :) Nekem pár óra után kicsit lemászik pandásítani, de nem találtam még olyat, ami nem (a szememmel lehet a gond :P), szóval ezt nem rovom fel neki.
2020.08.17. 13:02
Napi használatra tökéletes, természetes pillákat ad. Azért kap 4 csillagot, mert nem emeli meg és nem dúsítja egyáltalán a pilláimat, mint pl a Baby Doll spirál.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.24. 21:05 - 2020.08.13. 16:22
Itteni vélemények alapján vettem meg, nem csalódtam benne. Szépen hosszít, nem visz fel túl sok festéket egyszerre. Nyári nagy melegben 4-6 órát bír ki kenődés nélkül, és egy kis ráfrissítéssel korrigálható. Nagy a keféje, így nem eröltetem hogy a szemzugbeli pillákat is kifessem, de jobb is így, mert "kinyitja a tekintetem". Összességében ajánlani tudom, szuper spirál. Update: összességében semmi extra, egy szimpla spirál, ami festi a pillákat, és korántsem elég tartós. Még mindig túl nagy a keféje. Ráadásul találtam nála sokkal jobbat. -1 csillag.
2019.11.19. 16:44
Nem szeretem a nagy keféket, eleinte fura is volt, de aztán ahogy hozzászoktam, rájöttem, lehet ezzel szép pillákat csinálni. Az erőssége a hosszabbítás, göndöríteni nem tud annyira, de tény, hogy amit tud, azt jól csinálja. Szép, természetes a finish, tartós, nem kenődik. Újravenném, de nem lett a kedvencem.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.