„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Madi
Vegán testvaj hialuronsavval és antioxidánsokkal. Azonnal beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet. Klinikailag tesztelt.
2022.05.10. 16:22
Sűrű tejszínhab textúrájú, az a fajta, amit ha óvatosan fejre fordítasz, akkor sem folyik ki. Az illata kókuszos-virágos, kicsit erősebb a vártnál, de nem olyan fejfájdítós, mint a Brazilian Bum Bum krémeknek, amiket sajnos képtelen vagyok elviselni magamon. Nagyobb mennyiség is könnyen eloszlatható, gyorsan beszívódik és nem sokáig marad tapadós. Az illat 2-3 óráig intenzív, utána már csak közelről szimatolva lehet érezni. Szépen hidratál, egy használat bőven kitart másnapig, de annál azért nem tovább. Bár minden szempontból jól teljesít, nem hiszem, hogy újraveszem. Egyrészt a jelenlegi kedvenc testápolóimat nem szárnyalja túl, másrészt pedig az illat nekem picit sok, a klasszikus Coconut Meltet sokkal szívesebben használom.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.