Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
csaktom
Amikor a férfiak haja töredezettebbnek, ritkásabbnak tűnik, már a sampon használatával ajánlatos gondoskodni arról, hogy egészségesebbé váljék. A Folta Chioma termékcsalád samponja kitűnő összetevőkben gazdag, egy olyan kozmetikai kezelés része, amely segít a hajhullás megelőzésében. Mindenekelőtt a hajas fejbőr és a haj alapos tisztítása elősegíti a haj élettel teli állapotának visszanyerését, és eltávolítja a szennyeződéseket illetve a faggyúváladékot: a formula hatóanyagai között megtalálható a rendkívül hatékony fűrészpálma kivonat és a kiváló Stimucap® készítmény, amelyek megelőzik a haj átmeneti ritkulását. A zöld kávémag-kivonat pedig jellegzetes antioxidáns hatásával újult energiát és fényt kölcsönöz a hajnak. Az értékes nyomelemek sem hiányoznak: cink, réz és magnézium, melyek védő és stressz gátló hatással bírnak. A sampon illatát számos kiváló illóolaj gazdagítja, amelyek azonnali pozitív érzetet keltenek.
2016.04.18. 13:29
hajmosásra konkrétan alkalmatlan. amikor vettem a myropoliumban, korrekten fel is hívta rá a figyelmemet az eladó, h érdemes második samponozáshoz használni, bár ő azzal indokolta, h tovább tartson. Szerencsére nem ért nagy meglepetés, mert korábban már használtam ilyen aktivált aminosavakkal, mint felületaktív anyaggal operáló tusfürdőt az erboristica-tól, és tapasztaltam, mennyire gyengéd, nekem túlságosan is könnyű érzés a bőrön. nem próbáltam ki, h mennyit kellene belőle elsőre a fejemre önteni, h rendes habja és tisztító hatása legyen, de gyanítom, h nem tartana sokáig. Így viszont napi hajmosás mellett majdnem fél évig nyüstöltem félrövid haj melletta hajápoló hatása viszont fenomenális. van belőle hajszesz is a fő hatóanyagával, a "Potassium Glutathione Isomerized Linoleate"-al de én az árpa aminosavak miatt maradtam a "samponnál". mivel a glutation alapvetően antioxidáns, nem is vártam, h hajhullást visszafordító v hajdúsító hatása legyen, sztem inkább a hajhullás kialakulásának megelőzésére, fenntartásra való. emellett van még benne a szokásosnak mondható DHT-blokkoló törpepálma-kivonat, meg vérkeringés-fokozó koffein és illóolajok, bár meglepetésre a sokféle illóolaj ellenére nincs erős illata, már-már alverde gyengeségű, bár attól összetettebb, parfümösebb jellegűösszességében én egy hajhullás megelőzésére való hajápolónak tekintem, ami a megszokott növényi kivonatokon túl kutatásból származó célzott összetevőt is tartalmaz, így ár/érték arányában teljesen a helyén levőnek érzem