Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
kaposztamester
Tápláló expressz balzsam 6 virág ápoló olajos kivonatával és Shine-Care szérummal gazdagítva a dupla hatásért. Azonnal ápolja a hajat. Könnyű kifésülés , ragyogó fény és simának érződő haj.
2023.09.12. 08:12
Szeretem a sprays hajápolókat. A hyaluron plum sprayvel együtt használom és igazaból semmi extrát nem ad a hajamnak de nem is árt neki. Az illata és az állaga kellemes.
2022.11.10. 10:18
Sokkal jobb, mint a GlissKur hasonló termékei, puhítja is egy kicsit a hajamat. Kellemes az illata, de annyira nem tartós. Valami professzionálisabbat szeretnék majd kipróbálni, ezért valamivel többet várok.
2022.08.16. 19:25
Nekem nem vált be. Nagyon megbántam, hogy megvettem. Összeáll tőle a hajam, mintha hajlakkot fújtam volna rá. Részben azért vettem meg, mert az volt ráírva hogy segíti a könnyű kifésülést... hát nagyon nem.
2022.03.09. 09:25
Elfújkáltam, mert nem szeretek semmit kidobni, de ez egy híg fos volt. Az "olaj" párja szintén egy minősíthetetlen termék. Szárít, alkoholszagú mindkettő. Blöeh.
2021.09.07. 13:32
Olvasva a véleményeket, nekem pozitív az élményem vele. Sokkal jobb, mint az olaj párja, praktikus a használata, nekem a festett világosított hajamat tökéletesen kezelhetővé varázsolja.
2021.08.31. 16:48
Semmi extra, ártani nem ártott a hajamnak, de semmi újat sem vettem észre vele…