Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Egy nem kiöblítendő hajápoló, amely nem nehezíti el a hajat.
Kiszerelés: 150 ml
2012.11.19. 18:05
én szerettem ez a hajpakolást, az én hajam nagyon rakoncátlan, ettől a szérumtól reggelre fésülés után rendezettebb lett, egészségesebbnek hatott. Viszont hamarabb zsírosodott a megszokottnál.
2012.07.02. 12:21
Amikor nagyon "kivan" a hajam én a hajmosás előtti éjszaka bekenem vele a végeket. Azért csak hajmosás előtti este, mert ragacsos, és durva tapintású lesz tőle a hajam, de haj mosás után érezhetően puhább, egészségesebb.
2012.06.29. 16:22
Nekem sem tett semmit a hajammal és tényleg nagyon nehéz volt normálisan eldolgozni a hajon. Valóban ragacsos. Többet vártam a L'Oréal-tól...
2012.04.29. 16:44
Én a hajmosás előtti estén kenem fel a teljes hajhosszamra, mert nem enyhén zsírosít. Jó illata van, valamit talán használ is, de ennyi pénzért vannak jobb pakolások is.