Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

L'Oreal Paris Elséve Nutri-Gloss Crystal Szépítő Sampon

3.6
Hozzáadva 2016.09.16.by

moniq0213

Szakértő ápolás normál vagy vékonyszálú, fénytelen hajra.

• A proteinnel gazdagított, nagyon könnyed, szilikonmentes összetétel, táplálja a hajszálat anélkül, hogy elnehezítené azt.
  • A gyönggyel és mikrokristállyal gazdagított összetétel úgy működik, mint egy hajfény: a haj tökéletesen visszaveri a fényt és úgy ragyog, mint egy kristály.

2021.02.28. 12:48

Rózsaszín és szépen csillogott mosás közben (jól nézett ki csak értelme nem volt) A hajam töve zsíros volt tőle a vége száraz, szépíteni nem szépített, hajmosás közben szép volt de jobb is hogy már nem kapható.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.09. 19:38 - 2019.03.09. 19:38

Régi kedvencem..Nekem nagyon bevállt a gyorsan zsírosodó, dús hajamra! Sajnálom, hogy már nem elérhető termék. Az illata pedig isteni volt!

2018.05.22. 07:06

nagyon szerettem, sajnálom, hogy már nincs a polcokon, imádtam az illatát, és szépen tisztított, puha volt a hajam tőle.

2018.04.19. 04:45

Fantasztikus illata van, és pihe-puha tőle a hajam. Sajnálom, hogy már nem gyártják, nekem nagyon bevált.

2017.12.03. 20:40

Jaj nagyon nem ajánlom... Vékonyszálú a hajam ugyan,de nem kócolódott soha,mint ennek a használata után. Vagy egy óra volt kifésülni...Nem puha hanem ragacsos érzetet hagyott másnap maga után. Eleve gyorsan zsírosodó hajam van, kb. 3 naponta mosom,de ezzel már más másnap zsíros volt..Ja, és szerintem szárít is keményen, és nem csak a kócolódásból gondolom ezt,hanem abból is,hogy korpás is lett a fejbőröm másnapra. :( Egyszóval katasztrófa. Még adok neki majd 1-2 esélyt,de esélyes,hogy kuka. Pedig annyira szerettem volna szeretni.

Utoljára szerkesztve: 2017.09.28. 05:41 - 2017.09.28. 05:41

Zsíros és vékony szálú hajra egyáltalán nem ajánlom. Már másnap olyan volt a hajam, mintha meg se mostam volna.