Sminkek szájra

3.9
Hozzáadva 2022.03.25.by

Angiecicc

• akár 24 órás tartósság és finomság
  • extra telt szín, természetes csillogással
  • épp felhordott rúzs érzése lesz, ami egész nap kitart
  • nem kenődik szét, és nem kell a nap folyamán megigazítani
  • nem szárítja ki az ajkakat, hanem ellenkezőleg, kényelem és hidratáltság érzést nyújt

6 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2024.09.05. 06:54 - 2024.09.04. 20:08

Nálam jól szerepelt ez a rúzs. Elég tartós és jól bírja az evést, ivást. Ha nincs rajta a balzsam, akkor kicsit száraz, emiatt többször kenek a balzsam részéből, de ez az egyetlen minusz pont.

2024.07.02. 08:15

Pocsék volt, hihetetlenül drága leárazottan is, az ajakápoló felével is egyből lekopik az egész FOLTOKBAN, szinte használhatatlan.Nagyon ciki feltenni, belegondolni sem merek hogy mi lett volna ha nem otthon próbálom ki először... Átverve érzem magam.

2022.06.16. 08:43

Egyik kedvenc rúzsommá vált a sok közül, ugyanis nagyon tartós! Evést, ivást egész éjszakán át tartó szórakozást is kibír, szinte nem is kell igazítanom rajta. Nem mászik el, nem pereg, és miután felkenem az ajakápoló részét, nem húzza a számat (nélküle nem ajánlom, mert erősen szárít, és nem túl kellemes érzés az ajkakon).

Utoljára szerkesztve: 2022.03.01. 18:23 - 2022.03.01. 18:22

Az ajakápoló részét elhasználtam, azt szerettem, viszont a rúzs része, ami a lényeg lenne, az számomra használhatatlan. Lerobbanthatatlan, ami elsőre jól hangzik, de gyakorlatban a lemosása felér egy kínzással. Szárít és beleül az ajkak redőibe. Nagy pénzkidobás volt.

2021.10.07. 12:28

Nagyon vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Nem szeretem a matt rúzsokat, de szerettem volna valami tartós rúzst, ezért jó ötletnek tartottam ezt a formulát. Sajnos már a felvitelével sem vagyok megelégedve, egy rétegben foltos, szerencsére szépen rétegezhető. Az ápoló fele nélkül szerintem elviselhetetlen az ajkakon, ragad, húzódik, ezért ezt mindenképpen fel kell kennem. Nem kenődik el, nem marad a maszkon vagy a pohár szélén, de tartósnak sem mondanám, 2-3 órát követően nagyon csúnyán elkezd kopni, foltokban hámlik. Javítható, nem kell leszedni újrakenés előtt, de én ennél többre számítottam. Újra nem venném, de ezt elhasználom.

2020.10.22. 08:14

Minap rendszereztem a rúzsaimat és akkor jutott eszembe,hogy ezekről írnom kell..Sajnos 2 árnyalatban is megrendeltem anno,nem kellett volna.Szerintem katasztrofális,tönkreteszi a számat,kellemetlen érzés viselni és undorítóan kezd el kopni.Sose tudtam használni,úgyhogy ki is dobtam mindkettőt.