Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Korrektorok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

L'Oreal Magic Lumi Korrektor

3.6
Hozzáadva 2013.11.07.by

Kmanci

Highlighter és korrektor egyben

Ez az egyedülálló folyékony formula kiemeli az arcszínt és fokozza a ragyogást a finom hatás érdekében. Elfedi a sötét karikákat, kiemeli az arccsontot és a szemöldök alatti területet, ez ragyogó és friss hatást kölcsönöz a bőrnek.

2018.03.09. 11:07

Szép a színe. A fedése kicsit lehetne jobb, nincsenek túl erős karikáim, de nem teljesen fedi el őket. A highlighter hatása viszont tetszik, pont a szemem alattai háromszögben enyhén csillog!

2017.09.30. 12:16

Sajnos nagy csalódást okozott nekem is (mint ahogyan páran írták már előttem). Még szerencse, hogy féláron vettem, mert nagyon nem tetszik. Konkrétan semmit nem csinál a bőrömmel. A 2-es Medium van meg nekem és szemem alá kenem, hogy kicsit kendőzze a karikákat (ami nem igazán van hál' istennek), és frissítse a bőrt, de nem igazán látszik semmi változás használat után.Korrektornak és highlighternek is harmatgyenge. Nem tudom sajnos ajánlani.

Utoljára szerkesztve: 2017.06.29. 10:06 - 2017.06.29. 10:03

Összeteszem a két kezem ezért a termékért! ♡ Nagyon szépen elfedi a sötét karikákat és ragyogó, friss tekintetet varázsol! ♡ Előnye még, hogy nem ül be a bőrbe, szépen el lehet dolgozni és szükség esetén építhető a termék! Igen, highlighterként is nagyon szép! ♡ Mesés! ♡ Csak ajánlani tudom! :)

2017.06.28. 08:45

Nekem nem jött be. Nem fed eléggé hatékonyan és alig jön belőle. Viszont nem irritál és nem ül bele a ráncokba. A színskálája is kicsit furcsa: eléggé világos bőröm van, de ebből a 2 Medium, amit használtam, az is messze túl világos volt. Elhasználtam, de kicsit örültem amikor elfogyott és visszatérhettem a jól bevált Astorhoz.

2017.03.25. 17:37

A csomagoláson kívül nem tudok semmit dicsérni. Nem tartós , nem túl nagy a fedése, az ára elég sok a teljesítményhez képest és nagyon kevés van benne. Két hét után elfogyott nekem megvettem még egyszer hogy hátha tovább tart vagy jobban be válik de sajnos megint csalódnom kellett benne Nem tudom ajánlani .

2017.03.18. 09:17

Nekem tetszik, sötét karikák elkendőzésére használom. Közepes fedésű, nincs sok ráncom, de ami van azokba sem ül bele, szóval egész jó. Nem sárgás, kontúrozásnál is szépen tudom használni ha fényes hatás nélkül szeretnék kiemelni. Mivel nem csillog, nem is fényes, hanem természetes finishe van, ezért kifejezetten highlighternek nem ajánlanám, de korrektornak szuper.