L'Oréal Paris

Ár:   3399 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Bellosmink.hu-n 3499-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Yndre, Módosítva: 2015. január 21.

Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Sminkek arcra
Vedd meg online: Bellosmink.hu, 3499

"Okos" pigmentkapszulákat tartalmaz, amelyek kapcsolatba lépve a bőrrel alkalmazkodnak az eredeti bőrszínhez a megfelelő tónus elérése érdekében, így segítenek elfedni a bőr tökéletlenségeit és finomítják az arcbőr szerkezetét. 12-es fényvédőfaktort tartalmaz és 24 órás hidratláltságot biztosít.

2 féle árnyalatban kapható: Fair és Medium

VÁSÁROLD MEG

Ár: 3499 , Eladó: Bellosmink.hu
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat

bibi24

JasmineK

2020. június 16.

Évek ezelőtt vettem, szerencsére 50 %-al. Olvastam, hogy illeszkedik a bőrhöz stb. Kinyomva fehér, utána átváltozik narancssárgáva... De olyan brutál, hogy ott álltam reggel sietősen busz előtt, és suvickoltam le mindennel, hogy ne narancssárgán kelljen elmennem... De tartós, mert alig jött le...
Másrészt ez egy tényleg TELJES PÉNZKIDOBÁS! Természtellenes narancssárga bőre nincs senki, le voltam barnulva is... Egyik a nagyon kevés termék közül, aminek teljesen kidobtam az árát...

Pedig amúgy imádom a L'oréal termékeket, de ez a legpocsékabb vételeim élén van...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. június 16.

vrgdo1991

2020. február 20.

Fedésével semmi problémám nem volt, viszont a színválaszték vacak. A világos is rettentően sötét volt az én arcszínemhez. Emiatt nem fogom újravásárolni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. február 20.

VickyV

2019. november 30.

Nekem ez nagyon jól bevàlt kis termék.
Mondjuk a textúráján lehetne picit finomítani, mert néha kicsit "szemcsésnek" érzem. Egy ideig bem lehetett kapni, a másik verzió pedig elfolyik, maszatos és kenődik, így reméltem, hogy visszahozzák, és láss csodát😁...
Teljesen jól kiegyenlíti a színbeli eltéréseket, amúgy pedig jellemzően csak egy kis fixáló púdert dobok rá, és teljesen jól bírja a strapát nagyjából egész nap:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. november 30.

Nekem ez nagyon jól bevàlt kis termék.

LoRs

2019. október 10.

Jó pár éve vettem egyet, még az egyetem alatt. Emlékszem, hogy hogy vártam arra, hogy kipróbálhassam, ez volt az első BB krémeim egyike. Nem tudom, lehet, hogy azóta változtattak az összetételen, és azért ez a sok 4-5 csillag, de anno merő borzalom volt. Pár használat után dobtam ki a kukába. A Fair árnyalatot vettem meg, és ha jól emlékszem fehér színe volt, mikor kinyomtam a tubusból és felkenés után "változott át" konkrétan narancssárgává... Nagyon kellemetlen viselet volt, nehéz, ragadós. És "bónusz", hogy egy csomó gyulladt pattanás is kijött a használatát követően. A legrosszabb L'Oreal termék és a legrosszabb BB krém, amit valaha használtam!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. október 10.

lacsikviky

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. február 25.

Már más a csomagolása, nekem a Light árnyalata van meg. Hónapok óta kerestem egy olyan BB krémet, aminek nem full matt a finishe. Nagyon szép egészséges fényt az arcomnak, tökéletes a szín is és gyönyörűen egységesíti a bőrt. Hétköznapokra csak ezt használom. A téli időszakban egész nap tart nekem, púder nélkül is. Imádom. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. február 25.

XYXY001

2018. április 3.

nagyon jó termék, feltéve ha narancssárga vagy

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. április 3.

nagyon jó termék, feltéve ha narancssárga vagy

M_Reni

2017. december 10.

Igazából nem tudom melyik van meg nekem, ez (fehér-lila) vagy a másik (rózsaszín tubusos), mert kb 2 éve vettem és a csomagolás különbözik a mostaniaktól. Most találtam meg egy kis kosárkában a szekrényen. Igazából nem is tudom miért nem használtam. Mindenesetre kipróbáltam. Tudooom legalább 2 éves, de felkentem és semmi baj nem volt vele. Nyitogatva se volt a kis tubus, levegőt így nem kapott, csak mikor megvettem. Először valóban sárgás a színe, de utána átváltott normális színre. Szóval ha nem okoz bajt a bőrömnek akkor elhasználom. Mikor megjelent réges-régen akkor tudom h elhasználtam egyet, de az emlékek homályosak. Most friss emlékkel megkapja az 5*-ot. Nem is tudtam h ilyen jó ez a BB :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 10.

Whosthatfitgirl

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. október 12.

Nagyon szeretem ezt a terméket, nekem teljesen bevált, már többször újravásároltam! :) Hétköznapokon nem igazán szeretek alapozót viselni, mindig csak BB krémet kenek az arcomra, mert hát azért mégiscsakna! :) Szépen el lehet dolgozni, egyenletes arcszínt biztosít és nem kelt zsíros vagy "fullasztó" (sok alapozónál érzem azt, hogy hiába használok kis mennyiséget, szinte leszigeteli a fejem, kényelmetlen érzést kelt...) érzést a bőrömön. Light-os sminkkel, pici pirosítóval teljesen jó hétköznapokra. :) Sőt, mivel nem sokat kenek az arcomra, így nagyon sokáig elég egy tubus. ;) Maximálisan elégedett vagyok vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. október 12.

ngyorgyike

2017. július 11.

Sajna nem lettünk barátok. Kellemetlen szaga van, az "okos" pigmenteknek meg fogalmuk sincs az eredeti bőrszínemről. Narancssárgás-beütésű, ezért ha bronzos sminket dobok fel, ezt használom pirosítónak. BB krémnek nem ajánlanám

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 11.

BettyBabu

2017. június 28.

Nagyon csunya narancsos aranyaltu, oxidalodik, kesz katasztrofa.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. június 28.

Nagyon csunya narancsos aranyaltu, oxidalodik, kesz katasztrofa.

Antioxidánsok: Triethyl Citrate, Tocopherol
Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol
Vitaminok: Tocopherol, Panthenol

Szénhidrogén, mely elsősorban oldószerként használt a kozmetikumokban. Az isododecane javítja  a krémek kenhetőségét, könnyed érzete van a bőrön. Mint minden szénhidrogénnek van némi elzáró (occlusive) hatása, melynek révén megakadályozza a vízveszteséget a bőr felső rétegéből (transepidermal water loss).

Szintetikusan előállított, emulzióstabilizáló, sűrűségszabályozó szilikonféle. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad.

Glycerin h 0 0

Bőrjavító (skin conditioning) és bőrpuhító (emollient) anyag. A többi szilikonhoz hasonlóan könnyen kenhető és selymes érzetet hagy maga után.  Nem szívódik fel a bőrbe, hanem a bőr felszínén védőréteget képez.

Un. Dimethicone Copolyol, ami egy általános kifejezés  a dimethiconból (szilikon féle) és polyoxyethyleneből / polyoxypropyleneből előállított polimerekre. A PEG-10 Dimethicone bőr- és hajkondícionáló anyagkénet használt a bőr- ás hajápoló termékekben.

Felületi hártyaképző anyag (film forming agent). Lyukacsos polimer, amely képes a felesleges faggyút és olajat beszívni a bőrről. Részletesebb info: http://truthinaging.com/ingredients/methylmetacrylate-crosspolymer/

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag

Ez egy átlátszatlanná tevő segédanyag, melyet kiváló fedése, nedvesség és zsírosság felszívó hatása miatt használnak kozmetikumokban, és kiváló bőrkondícionáló hatásáról sem szabad megfeledkezni.

A CosIng besorolás szerint felületaktív anyag és emulgeálószer.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják, utóbbit főleg különféle felületaktív anyagok esetén, melyeknek zselés állagot ad (pl. tusfürdőknél). Ha az összetevő az INCI lista elején áll, akkor általában mint fizikai hámlasztó van jelen az adott termékben, jellemzően testradírok esetén, de fürdősókban is gyakran találkozhatunk vele.

Növényi alapú emulgeálószer, mely a kozmetikumokban lehetővé teszi a víz és olaj elegyedését.

Hexyl alkohol és laurinsav észtere (sav és alkohol kémai reakciójával keletkező vegyület), melyet bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.

Felületi hártya képző anyag.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

A citromsav észtere, melyet E1505 néven az élelmiszerekben is megtalálunk. Arckrémekben talán némi antioxidáns tulajdonsága van, továbbá oldószer és maszkoló (a nem szükséges anyagokat semlegesítő, elnyomó) segédanyag. Álltólag hatásos izzadás ellen is, így dezodorok gyakori összetevője.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer, a leggyakrabban használt parabénfajta. Hatékony és a bőr számára gyengéd baktérium- és gombaölő szer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben, ezért tanácsos a methylparaben-tartalmú termékek mellett fényvédőt használni. A parabének kapcsán felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet a rák kialakulásában, befolyásolhatják a természetes ösztrogén szintet, felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik az UVB okozta DNS károkat a sejtekben, viszont az FDA szerint nincs ok aggodalomra az összetevő kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a hatályos EU szabályozás szerint a parabének egyenkénti aránya a kozmetikumokban legfeljebb 0.4% lehet.

Tocopherol a I v 2 2

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Vasoxid fajta. A kozmetikumokban az egyik leggyakrabban használt, sárga színű színezőanyag.