Sminkek szemre

L'Oreal Paris Panorama Dúsító Szempillaspirál

4.1
Hozzáadva 2024.02.05.
10,5 ml
  • jelentős mértékben sűríti a szempillákat
  • nem kenődik szét
  • nem tapasztja össze a szempillákat
  • csodálatosan göndöríti a szempillákat

2 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2025.03.17. 18:59 - 2025.03.17. 18:58

PRO: durván hosszabbít és dúsít; nem kenődik el, nem pereg le; ár-érték arányban nagyon jó. CON: csomósítja a pillákat, valahogy túl sok a termék a kefén, túl nedves a festék, aki a természetes hatású szempillákat szereti, annak ez a spirál nem lesz jó, viszont aki szereti a drámai hatást, és nem zavarja, ha nem tökéletesek a pillái, annak szuper, mert összességében nagyon szép szempillákat csinál. Csak engem sajnos zavarnak az apró tökéletlen részletek, pl csomósodás vagy kis darabkák. Ha nagyon sötét, dögös sminket akarnék készíteni, akkor használnám ezt a spirált, nekem mindennapokra sajnos nem jött be. A barna verzió nagyon-nagyon sötét barna, ami inkább feketének látszik, mint barnának.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.29. 22:32 - 2025.01.26. 10:03

Értem a hype-ot, ez a spirál tényleg tud valamit! Nekem brutál pandásodik a szemem, így óvatosan használok minden szemsminket. Ennél az vált be, hogy felviszem és ráviszek egy réteget egy olyan szempillaspirállal, ami biztosan nem pereg le vagy mosódik el. Ez egyrészt - ahogy én érzem - fixálja a Panorama-réteget, másrészt, mivel nálam ez a spirál összetapasztja a pilláimat, a második réteg szét is választja, letisztítja őket. Ha ezt a spirált használom, feltűnően szebb a szemsminkem, mint ha mással dolgozom!

2024.12.27. 14:46

Először megvettem, majd még ki sem próbáltam, de jött a beauty box és abban is benne volt. Hát nem baj, hogy van 2 db, mert nagyon tetszik. Szeretem a L’Oréal szempillaspirálokat, valahogy több típus is bevált. Kedvencem a feline volt sokáig, de úgy tűnik ez a mostani befutó. Nem sok a pillám, nem is göndör és a hossza sem extra. Ez a spirál szép tekintetet készít, jól szétválasztja a pilláimat, nem maradnak nagy csomók a pillámon. Időben megszárad és nem is potyog le. Elég ügyesnek éreztem magam használat közben, mert szép a végeredmény😉

Utoljára szerkesztve: 2025.03.29. 22:33 - 2024.12.11. 09:58

Mérges és szomorú vagyok, amiért ezt rámbeszélték Londonban 13 fontért black friday alatt. Egyrészt sötétbarna színe van (a koromfeketét preferálom), másrészt minden egyes alkalommal, mikor használom, lerakódik a szemem alá foltban a korrektor tetejére. Használok púdert és mindent úgy csinálok, ahogy egyébként is, szóval ezt a fajta "viselkedését" nem igazán értem a terméknek. Pár óra után úgy nézek ki, mint egy panda.

2024.10.01. 15:17

Nem pereg le, nem kenődik el a nap végére sem, szép pillákat lehet vele készíteni.

2024.09.27. 20:25

A hypnose-t cseréltem le erre a spirálra, pedig szívből gyűlölöm a tüsis kefés spirálokat. Ez valahogy mégis jó, nálam ugyanazt hozza, mint a L, barátságosabb áron. Kánikula, eső, edzés, ez ott marad, ahova tettem. Bármilyen primerrel extra. Meleg vízzel könnyedén lejön.

Piactér

Több mutatása