Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

3.7
Hozzáadva 2015.04.10.by

MRoni

Hidratáló krém Magas koncentrációjú hialurinsav C98-al:

• Feltölti a ráncokat: a Revitalift Filler (HA) krém a legmagasabb koncentrációban tartalmaz hialurinsavat*, a tömörebb bőrért, és a ráncok feltöltéséért.
  • Helyreállítja a bőr teltségét: Fibroxilt tartalmaz, amely segíti a bőr teltségének és a kontúrjainak helyreállítását. Az arcbőr napról napra teltebb, tónusosabb és fiatalabbnak tűnik.

Látható eredmények: 4 óra múlva a bőr szerkezete feszesebb (+14%) és tónusosabb (+25%). A bőr akár 48 órán át hidratált. 4 hét múlva: jelentős csökkenés mérhető a homlok ráncain (-16%) és a szarkalábakon a szem körül (-11%). A bőr teltebb és láthatóan feltöltött.

Bőrgyógyászatilag tesztelt/minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is

Utoljára szerkesztve: 2025.01.15. 21:51 - 2025.01.15. 13:33

Ajándékba kaptam egy kis termékmintát, így nagy konzekvenciát nem tudok levonni a hatásáról. Testes és sűrű krém, finom illattal. Szépen beszívódott, de engem a kapott bőrkép nem győzött meg arról, hogy full size termékként is megvásároljam.

2022.05.26. 12:00

Önmagában csak esténként kenem fel, mert nappalra lepereg fényvédő alatt, kukacosodik szinte bármivel. Illata kellemes, elillan hamar, nem zavaró. Hatását nem igazán éreztem, kissé hidratáló a formulája, és mattítja a bőrömet. Nem hinném, hogy újra veszem.

2022.04.25. 13:24

Sajnos nagyon pereg, felvitel után kb 10 perc múlva lemálik az arcról.

2021.04.29. 18:19

Bár, még csak 34 éves vagyok, de eddig a korosztályomnak megfelelő krémekkel, nem mentem semmire. Némi szarkaláb, homlok és mosoly ráncaim vannak. Majd rátláltam erre a termékre, természetesen,az éjszakai krémmel együtt használva! Nagyon kedvelem a csomagolását, külömbséget tesz a nappali (ezüstös/szürkés, fehér krémmel) és éjszakai (lilás/csillogós, lilás krémmel) termék között, hogy ne keljen a feliratot állandóan lesnem, de ami igazán nagy öröm, hogy amióta ezzeket használom, a férjem megjegyezte: "Drágám, olyan puha az arcod, és olyan szép, mit csinálsz vele?" szóval, csak ennyire hatásos, hogy eddig bármit is kenhettem rá, sosem tűnt fel neki. A ráncaim csökkennek, a bőrtónusom javul, és tényleg nagyon puha és selymes az arcom, illetve felvitel után mint ha valami bársonyos réteg lenne rajta, és mattabb is a bőröm. Az illata nekem nagyon bejön, és jó hosszan tart. Kevés kell belőle, sokáig elég, jól beszívódik, sminkelhető. Ha glamour napok vannak, pedig a legnagyobb öröm, mondhatom, mindig jár az 50-40% rá.

Utoljára szerkesztve: 2021.05.09. 00:58 - 2021.04.14. 22:36

Imádom! Kombinált, állandóan fénylő bőrömet gyönyörűen mattítja egész nap, illetve felvitel után kb. 10 perccel már látható a simító hatás is, ami hosszan kitart. Megjegyzem, hogy az én arcom egyáltalán nem érzékeny, vígan elvagyunk együtt, már a 3. tégellyel használom el. Talán egyetlen hibája, hogy nincs benne fényvédő, de éppen tervezem egy mattító fényvédő krém használatát, megpróbálom majd az alá felvinni. Ha bírják egymást, akkor biztosan megint újra fogom venni! Update: teljesen jól működik a fényvédővel (Eucerin Sun Protection Oil Control 50SPF), megmarad a simító hatás. viszont eléggé kukacosodik a kettő együtt, ennyi azonban nekem belefér a nagyobb jó érdekében. továbbra is maradok ennél a nappali arckrémnél, egy csoda!

2021.04.08. 13:21

Nekem nagyon nehéz volt és Túlérzékenyeknek nem ajánlom. Beizzadtam alatta és persze allergizált.