Lelőhely: Patikák

La Roche-Posay Anthelios Mattító Hatású Gél-krém SPF30

3.4
Hozzáadva 2016.07.26.by

jns.melinda

Magas, széleskörű, fotostabil UVA/UVB-védelem. SPF 30-as megerősített védelem az UVA-sugarak ellen is (magasabb védelem, mint az EU-s előírás). Szabadalmaztatott Mexoplex® fényszűrőrendszer. Bőrnyugtató La Roche-Posay termálvízzel. Paraben-mentes, bőrgyógyászatilag tesztelt, minimalista formula: illatanyag-mentes, paraben-mentes, nem komedogén. Mattító hatás: kettős fényesség elleni hatás, azonnali beszívódás, ultra-matt végeredmény, fehér foltok nélkül. Ideális zsíros, kombinált bőrre. Vízálló.

Védi a bőrt az UV-sugarak által okozott leégéstől és bőrreakcióktól. Ultra matt bőrfelszín. Nem hagy fehér nyomot.

2024.03.21. 08:39

Fényvédelmi hatása szerintem jó, viszont olyan nagy gyulladt pattanásokat okozott, hogy muszáj valami mást keresnem

2023.09.17. 10:58

habár elvileg nem komedogén, nekem sajnos kipattogott tőle a bőröm :( fényvédő hatása jó, de inkább csak tavasszal (kb májusig), utána az én érzékeny bőrömre nem elég az SPF 30..

2021.10.15. 16:33

Egy tubust használtam el belőle, és nem találok benne hibát. Fehér krém, lehet rá sminkelni, nem kukacosodik, nem okoz pattanást, nem zsírosít, véd a naptól. Kicsit csúnyán mondva észre se vettem, hogy volt, de nem az a legjobb fényvédő végülis, aminek annyira nincs semmi zavaró tulajdonsága, hogy fel se tűnik, hogy van, közben dolgozik az arcomon és véd?Az illatatanyag az egyetlen negatívuma.

2021.03.31. 14:43

Nagyon szeretném mert nekem nem zsírosít, nem irritálja a szemem, sminkelni is lehet rá. De! Amikor kenem fel az arcomra, olyan érzés mintha apró szemcsék lennének a termékben és azok teljesen szétkarcolnák a bőrömet.Szóval kb a fél tubus még megvan mert nem bírom így elhasználni.

2020.07.03. 08:40

Sokáig ezt használtam a kombinált bőrömre, tényleg szépen mattít, viszont egyáltalán nem jó érzés a bőrön, szinte fullasztóan vastag réteget képez a bőrön, pedig nem locsoltam magamra az egész terméket. Lemosás után nekem mindig kipirosodott a bőröm és kisebb pattanásokat is okozott néha, úgyhogy abbahagytam a használatát, majd elhasználom testre. Kár hogy van benne illatanyag.

2020.04.23. 20:07

Nem zsíros a bőröm, de kifejezetten azért nem szeretem a fényvédőket mert fényesek. Ez ebből a szempontből tökéletes, nem vettem észre hogy szárítana. Szerintem elolszlatni sem nehéz, gyorsan, nagy mozdulatokkal kell dolgozni. Egyetlen hibája, hogy nem mindegy mi van alatta. Ha közvetlenül hidratáló után kenem, gurincásodik, illetve hagyni kell megszáradni további tapizások előtt. De ha csak magában használom, semmi baj nincs vele.