Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Patikák

La Roche-Posay Effaclar A.I. Pattanáskezelő Krém

3.8
Hozzáadva 2024.04.02.by

kat

2020-ban megújult összetétel!

Célzott pattanás-korrigáló. Segít kitisztítani a bőrhibákat, és megelőzni a visszamaradó nyomokat. Aknéra hajlamos bőrön tesztelt tolerancia.

Nem komedogén.

2023.01.25. 14:01

Gyorsabban gyógyulnak a pattanások tőle, szeretem az állagát, nekem tetszik a felszívódása is, Effaclar duo plus színezettet teszek utána.

2021.09.30. 04:47

IMÁDOM!!! Sokat kipróbáltam már, de az egyetlen krém, amit felkenhetek smink alá és szépen visszafogja a csillogást. A felbukkanó pattanásokat is hamar lehúzza. Gyorsan beszívódik, kellemes az állaga, meglepően sokáig elég a kis tubus.

2021.04.03. 11:27

Segít eltüntetni a hegeket, határozottan segít. -1 jár amiatt, mert amint rákennék mást (pl. DUO színezett krémet), akkor a megszáradt krémet azzal a lendülettel lejön.

2021.03.22. 11:44

Meg vagyok vele elégedve, teszi a dolgát, a kis hormonok miatt kialakuló pattanásokra is megfelelő.

2021.03.09. 14:57

Nagyjából két éve használom már és imádom. Azt vettem észre, hogy az aknékat gyorsabban gyógyítja, valamint a hátramaradó hegekre szoktam még kenni és gyönyörűen eltünteti azokat is (hosszabb távon, nem egyszeri használatra nyilván). A homlokom telis tele volt barna hegekkel, de mára nem látszik már semmi belőlük. Nagyon ajánlom!

2020.12.09. 19:41

2 hete használom már, hamarabb gyógyulnak a pattanások tőle ugyanakkor nagyon szárít így kötelező a vastag hidratálás. Morzsolódik ha hidratálót teszek rá ezért -1 csillag