Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
gymate
Utoljára szerkesztve: 2024.06.23. 06:15 - 2024.06.23. 06:14
Mivel nagyon sokat dolgozom, keveset alszom így ez inkább a szemem alatt hagy sokszor nyomot! Tudom,hogy a szem alatti karikákat és ráncokat csak az alvás az ami igazán tudja nálam csökkenteni de azért próbálkozom nap mint nap,hogy kevésbé látszódjanak! Már nagyon sok mindent próbáltam kevesebb sikerrel és már kezdtem feladni mikor egy hirdetésben felugrott nekem ez a termék! Gondoltam üsse kő, csalódtam eleget és kidobtam már egy csomó pénzt de ha már jól hidratál az is jó! De nagyon kellemesen csalódtam mert amikor megjött kb 2 hétig folyamatosan használtam, sokkal üdébb,kisimultabb lett a szem alatt,a ráncokat a karikákat el is tüntette így már elég ha csak nagyon fáradt napokon használom! Mivel jó gazdag,nem kell belőle sok azt hittem ezt a kis tubust elkenem pikk,pakk semmire nem lesz elég de annyira jó az állaga, gyorsan beszívódik,hogy nagyon sokáig elég lesz! Ha elfogy ezt biztos újra veszem! ☺️