Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
szeliger
"Klinikailag tesztelt háromszoros öregedésgátló hatás, amely segít a bőr feszesebbé tételében, a ráncok csökkentésében és a sötét foltok elhalványításában. A kizárólag Franciaországból származó lenmagkivonat természetes koncentrációban tartalmaz peptideket: a bőr sejtfunkcióiban és a természetes kollagéntermelésben részt vevő molekulákat."
2024.11.08. 17:33
5 ml-es mintát próbálok és az alapján nagyon kellemes, üde illata van. Nagyon jól hidratálja száraz arcbőröm, a smink nem "kukacosodik" felette. Sajnos a ránctalanító hatását ezidáig nem vettem észre.
2021.10.28. 12:19
Újságba csomagolt kis tasakot használtam, így csak első benyomásokról tudok írni, de engem nem igazán győzött meg. Elég könnyed, gyorsan beszívódik, nem fényesedik ki tőle a bőröm (mint sok más terméktől szokott), de nagyjából ennyi. Az illata - ízlés kérdése- nekem nem jött be, és a hidratálása is csak közepes.
Utoljára szerkesztve: 2021.08.09. 14:37 - 2021.08.03. 05:33
Jó kis nappali krém. A fehér színű krém könnyen beszívódik, az illat friss, gyümölcsös, citrusos. Van benne jó sok szilikon, ennek megfelelően jó alapot ad a sminknek, annyira még sem tömény, hogy a festék lecsússzon róla. A bőr felszíne szép egyenletes lesz, nappalra ez így rendben is van. Van benne shea vaj, a hidratáló hatás jól érezhető. Fényvédőt nem tartalmaz, arra úgyis vannak más termékek. Szerettem, szívesen használtam.