Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Parfümériák

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Cream Ránctalanító, Feszesítő, Arcszín-Egységesítő Nappali Arcápoló

3.7
Hozzáadva 2023.03.06.by

szeliger

"Klinikailag tesztelt háromszoros öregedésgátló hatás, amely segít a bőr feszesebbé tételében, a ráncok csökkentésében és a sötét foltok elhalványításában. A kizárólag Franciaországból származó lenmagkivonat természetes koncentrációban tartalmaz peptideket: a bőr sejtfunkcióiban és a természetes kollagéntermelésben részt vevő molekulákat."

38 490 Ft-tól

2024.11.08. 17:33

5 ml-es mintát próbálok és az alapján nagyon kellemes, üde illata van. Nagyon jól hidratálja száraz arcbőröm, a smink nem "kukacosodik" felette. Sajnos a ránctalanító hatását ezidáig nem vettem észre.

2021.10.28. 12:19

Újságba csomagolt kis tasakot használtam, így csak első benyomásokról tudok írni, de engem nem igazán győzött meg. Elég könnyed, gyorsan beszívódik, nem fényesedik ki tőle a bőröm (mint sok más terméktől szokott), de nagyjából ennyi. Az illata - ízlés kérdése- nekem nem jött be, és a hidratálása is csak közepes.

Utoljára szerkesztve: 2021.08.09. 14:37 - 2021.08.03. 05:33

Jó kis nappali krém. A fehér színű krém könnyen beszívódik, az illat friss, gyümölcsös, citrusos. Van benne jó sok szilikon, ennek megfelelően jó alapot ad a sminknek, annyira még sem tömény, hogy a festék lecsússzon róla. A bőr felszíne szép egyenletes lesz, nappalra ez így rendben is van. Van benne shea vaj, a hidratáló hatás jól érezhető. Fényvédőt nem tartalmaz, arra úgyis vannak más termékek. Szerettem, szívesen használtam.