Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Luiselotte
A kondicionáló kék pigmentet tartalmaz, amely fokozza a sampon jeges árnyalatot adó hatását, hogy haja platina szőke maradjon. A speciális PRO-BLONDE ™ komplexum megvédi a hajszínt a nem kívánt rézsárga tónus kialakulásától. A moringa magok kivonatának köszönhetően megakadályozza a szőkített haj kiszáradását, ugyanakkor ragyogást kölcsönöz neki. A panthenol a benne lévő kamillának köszönhetően hidratálja a hajkoronát, egészséges megjelenést kölcsönözve, mindemellett nyugtatóan hat a fejbőrre, és egy speciális összetevőt tartalmaz, amely segít megvédeni a hajat a szőke árnyalat elhalványulásától. Ideális a színtónus korrekcióhoz.
Utoljára szerkesztve: 2023.07.21. 06:42 - 2022.07.05. 13:55
Szett része volt, ( sampon, balzsam, pakolás) azt hiszem hogy ő a leggyengébb láncszem a csapatban.Nem vagyok gyenge lány, de ezt komoly izommunka kipaszírozni a tubusából , állagra sűrűbb mint a pakolás, ami nekem furcsa.Hatását tekintve semmi különös, a sampon és a pakolás mellett nem igazán van rá szükség.Sőt a Kallos Silver Reflex kilós balzsamja mellett ( 1200 Ft/ kg) meg aztán labdába se rúg.Utazásokkor elhasználom, mert egyszerűbb ezt vinnem mint a kilós bödönt. Kap egy nagyon jószívű hármast. Upd: előlépett csodaszer kategóriába. Két hét vízben ázás után olyan szinten lett ordítóan narancs+ csibesárga a hajam, hogy az utolsó 3 napban már csak gyeskontyban hordtam.Hazaértem egyből pattantam a kádba és Silver Reflex samponos mosás után egyből ezt kentem fel.Után toltam még a tégelyes pakolást is és úgy kiszedte a hajamból az elszíneződést, hogy öröm nézni. A két termék összesen 10 percet volt fent a hajamon mind a kettőt jól bemasszíroztam.Fel voltam készülve rá, hogy ezt bizony csak a következő festés fogja rendberakni , úgyhogy most öröm és boldogság van , meg 5 csillag.