Hidratáló krémek

Lioele Dollish Veil Vita BB SPF25/PA++

4.7
Hozzáadva 2019.03.26.by

ursuska

6 természetes vitaminnal ápolja a bőrt a hidratált és egészséges kinézetért, miközben kiegyenlíti az arcbőr egyenletlenségeit és ragyogóvá teszi. Krémes finish a hosszan tartó sminkért. Felvitel után egyből alkalmazkodik a bőr színéhez.

$20-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.06.08. 16:00 - 2020.06.08. 16:00

Mintacsomagot rendeltem belőle, mert a sima fehér színű társa egy ideje nem kapható (vérzik a szívem). Az elején nem voltam odáig érte, szárazabbnak éreztem az állagát a másikhoz képest, de annyira összeszoktunk, hogy simán megrendelném teljes kiszerelésben.Kézzel könnyen eldolgozható anyag, nem emel ki semmilyen száraz foltot, az alapszín nagyon halvány (nekem a lila van meg), azonnal beleolvad a bőrbe, nem kell félni, hogy hupilila arcot varázsol.:) Nincs fedése, inkább csak egységesít, ha nagyon kell sietni, vagy valaki a no make-up make-up híve, akkor ideális választás lehet.A fizikai fényvédő ellenére bátran lehet rá sminkelni, nekem soha nem kukacosodott.

2019.10.01. 07:27

Nem véleményeztem?! Azta. A lehető legnagyobb kedvencem. Neutrális-nagyon világos, vízhiányos-olajos-pattanásokra erősen hajlamos bőrre tökéletesen bevált. Egész nap tart, egészséges fényt ad, felkenve halványzöld, kiüti a pirosságot. Nagyon könnyen építhető. Ez a legelső alapozó termék ami nem kopik le az orromról sem. Ahogy elfogy már rendelem is az újat.Up: sajnos le kell vonnom egy csillagot, szépen lassan elfogyasztom és valami nagyon nem stimmel. Elkezdett besötétedni, fogalmam sincs, hogy miért. A vegyes fényvédőmre gyanakodtam, de ismét helyreállt. Mivel több mint fél éve minden nap felkenem, lehet, hogy köze van a fogyásnak is hozzá. Maradok nála természetesen, de azért ez így nem maxos.

2019.04.08. 13:55

Egy évvel ezelőtt találkoztam ezzel a bb krémmel minták formájában, de végre megrendeltem. Nagyon tetszik,hogy nem kell színválasztással bajlódni, mert a fehéres krémből a bőrszínhez igazodik egy rövid időn belül. Valaki magyarázza el, hogy működik, mert sosem találkoztam ilyennel! :D Könnyű elkenni, elég egy pumpálásnyi az egész arcomra. Szépen egységesíti a bőrszínt, szép bőrfényt ad. A té vonalat egy kicsit le szoktam púderezni, mert zsíros bőrtípusom van és amúgy is ki fogok fényesedni. Nekem a 'lila' van meg, de szerintem a zöld sem lehet annyira más, mert nincs kimondottan lila színe. Egyelőre nagyon tetszik.