Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
juditkaa70
Professzionális, könnyed, mégis intenzív hidratáló nappalra és estére. Külön előnye, hogy természetes napvédelmet is biztosít egy speciális technikával.
A Universal Emulsion könnyed állagú, mégis gazdagon hidratál nappal és éjszaka. Valamint ideális estére szérum-alapként a Lixirskin Night Switch molekuláihoz. Védi a bőrt az UV-tól, a környezetszennyezéstől, a szabadgyököktől – távol tartja őket, nem pedig beengedi és azután birkózik velük. Továbbá hozzáadott káros napvédő nélkül, egy speciális emulgálási technika révén SPF10 védelmet biztosít (klinikailag igazoltan).
Lágy rózsa és ylang-ylang illattal.
2021.01.11. 20:11
elégedett vagyok vele, olyan kis "alap" krémnem kell tőle sokat várni, de nem irritál, szépen hidratál, könnyű, lehet rá sminkelni télre olajjal kiegészítve használom, nyárra viszont önmagában is elég a csomagolása nagyon praktikus, már a második tubust használom most
2020.09.04. 12:18
Egy 20ml-es kis kiszerelést kaptam egy beauty boxban, és nem dobtam magam hanyatt. Tényleg könnyed kis hidratáló, hatása okés, semmi extra, estére szárazabb bőrnek biztosan nem elég. Az illata tolakodó, erős, de nem marad meg sokáig szerencsére. Nem ruháznék be nagyobb kiszerelésre, az árát pedig nekem semmiképp nem éri meg, amíg vannak sokkal szebb összetevős krémek is a piacon jóval kevesebbért.
2020.05.19. 21:32
Eleg intenziv, nekem mindennapi hasznalathoz talan tul sok, de eszmeletlenul gyonyoruen feltölti a rancaiamat.
2019.04.06. 07:57
Nagyon jó textúrájú kis krém, szépen hidratál, hamar beszívódik. Nekem hajlamos kiszáradni egy folton a bőröm a szemöldököm felett, de ez a krém is rendbe tette, szóval nálam átment a teszten. Az illatát nem szeretem sajnos, de a hatása jó, így jár neki az 5*. Az árával nekem nincs problémám, már 3 hónapja használom majdnem minden nap, kis mennyiség is bőven elég belőle. A legjobb tulajdonsága, hogy felkenés után pihepuha és sima tőle a bőr.
2019.03.26. 19:51
Kellemes kis krém, nagyon lágy. Egy intsagram postban láttam, hogy lehet a szemkörnyékre is használni meg, akár testápolónak is. Mindegyiknek kipróbáltam be is vált egyetlen hátránya, hogy így rohamosan fogy.
2019.01.07. 08:39
Alap krém, viszonylag szép összetevőkkel. Könnyű, kombinált bőrre tökéletes. Ára és a minimális illatanyag miatt vontam le egy csillagot. Reggel-este használom
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!