24 órás tartósságot ígérő intenzív fekete szempillaspirál. Akár optikailag 1.4x nagyobb hatású szemeket eredményez és panoráma hatású dússágot ad a szempilláknak.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.03. 02:59 - 2025.01.30. 13:52
Mivel az eredeti Panorama spirál nagyon tetszett, ezért, amint megláttam, hogy megjelent ez az új extra fekete verzió, úgy rohantam a drogériába, mint akit kergetnek. A márka állványán még nem volt kirakva, de szerencsémre a raktárban már megtalálható volt, úgyhogy némi eladói segítséggel kaptam egyet egyenesen a raktárból. A keféje ugyanolyan, mint az eredeti. A spirál kencéje nekem sokkal jobban tetszik, mert sokkal lágyabb, ezáltal én sokkal jobban tudom használni, mint a normál kiadás esetében. A 24 órás tartósságot nyilván nem tudom tesztelni, de reggel felkenem, egész nap a helyén marad nem potyog még akkor sem ha esetleg a szememhez nyúlok. A dúsító hatás nekem jobban tetszik mint az eredeti verziónál.