Tusfürdők

Love Beauty and Planet Tusfürdő Kókuszvízzel & Mimóza Virág Illattal

4.1
Hozzáadva 2018.10.09.by

wishes

"Töltődj fel energetizáló frissességgel a Love Beauty and Planet radical refresher kókuszvíz tartalmú és mimózavirág illatú tusfürdőjével. Tusfürdőnk a bizonyítottan remekül hidratáló kókuszvízzel és a frissítő, kézzel gyűjtött mimózavirág kivonatával készült. "

2024.07.05. 21:53

Kellemes illatú megfelelően habzó, megfelelő állagú tusfürdő. Jobban is kedvelem az olyan termékeket, amelyek környezetbarát jelzőkkel vannak ellátva, ez a termék vegán, a flakon 100% újrahasznosított anyagból készítve, 97%-ban lebomló formula, etikusan kinyert forrásból származik, természetes kókuszvizet tartalmaz, organikus kókuszolajat, fentebb felsorolt indokok miatt sokkal szívesebben választottam ezt a terméket, de nem is csalódtam benne, az ára is megfelelô.

2021.11.09. 10:51

Én imádom az illatát, tipikus nyári illat, édeskés mégis friss, és sokáig meg is marad. Az állaga kicsit zselesebb, nem kell belőle sok, mégis jól habzik. Teljes áron nem venném meg, de sokszor kifogtam akciósan/ kiárusításban. Kicsit szárítja a bőrömet, télre nem ajánlom.

2021.05.16. 18:46

Az illata nekem nem tetszik, de szerencsére nem is tartós. Szárító, irritáló hatást nem tapasztaltam, használata után nincs az a csikorgóan tiszta bőr érzése, amit én nem is szeretek. A csomagolása nem túl praktikus, de ezerszer jobb, mint a márka hajbalzsam csomagolása.

2021.02.20. 19:55

Nagyon jó az illata, ekkora kiszerelésnél sem untam meg, nem szárítja ki a bőröm, bármennyit el tudnék használni belőle.

Utoljára szerkesztve: 2020.10.24. 11:56 - 2020.10.24. 11:55

Szuper tusfürdő, nem irritál, nem szárít, elég krémes, jól habzik, és nem utolsó sorban vegán. Kicsit unisex illata van, ami később is érződik a bőrön, párom is használja és szereti, ahogy én is, bár nekem a rózsás a kedvencem a márkától.

2020.08.07. 17:30

Nagyon kellemes, visszafogott illata van, egyik illatjegy sem dominál, mégis mindkettő kivehető. Aki frissítő nyári illatot keres, ami nem harsány citrusos vagy gejl kókuszos, annak ajánlom. Nem irritálj az érzékeny bőröm.