Fürdőtermékek

Hozzáadva 2018.03.05.by

wishes

3 g

Valentin napi limitált kiadás

"Sokkal olcsóbb, mint egy gyémánt ékszer! Lepd meg tested a fűszeres szegfűszegolaj és az édes mimóza abszolút illatával. Nem lehet betelni vele!"

2018.03.23. 20:53

Tesztelésre kaptam én is. Egyszerűen nem tudom értelmezni ezt a terméket :D mi értelme? Egy piros, száj alakú szappan lapocska, ami 1. oldódás után olyan, mintha vérrel kenegetnéd magad... (morbid) 2. alig habzik 3. az illata percek alatt elillan 4. egy használatra sok, DE letehetetlen mert mindenhez hozzáragad, befog, ráköt. Egy forintot sem ér, nagy mellényúlás a Lush részéről. (Megjegyzem, a többi termékükkel nagyon elégedett voltam, csak erre nem tudok jó pontszámot adni.)

2018.03.23. 20:43

Tesztelésre kaptam, nagyon jó az illata órák múlva is érződik a bőrön és jópofa a használata, de elég hamar elfogy sajnos, és az árához képest ezért csak 4 csillag.

2018.03.15. 22:01

Maga a termék egész jó, de ennyi pénzért nem éri meg, semmi extrát nem tesz a bőrrel és kb. 2 használat alatt elfogy.

2018.03.08. 12:54

Tesztelésre kaptam szintén. Nem egy rossz ötlet, jópofa ajándéknak, de kb. ennyi. Maga a használat szerintem kényelmetlen, illatra kellemes, de ez tényleg csak az örök gyerekek fürdőjátékának jó. Arra viszont tökéletes. Ami gondom volt vele, h. tényleg mindent beszínez és tapad. De játéknak tényleg kiváló :D

2018.03.08. 08:28

Három másik termékkel együtt kaptam tesztelésre. Ez volt az első, amit kipróbáltam, mert zuhanyzáshoz használhattam. A többi termék habfürdő, illetve egy szappan, amik használatához viszont idő kell, ami kicsi gyerekek mellett nem igazán van.... legalábbis magamra. :-)Ez egy vékony lapocska (de tényleg vékony!), mint egy papírlap, amit be kell kicsit nedvesíteni, és a már vizes bőrt kell vele bekenni/végig simogatni. Száj alakú formája vicces, könnyen oldódik a vizes bőrön, kellemes puha érzetet okoz, viszont pirosra színez... ami nem gond a bőrön, de a kád is szép piros lett. :-) Ráadásul tilos letenni, mert tapad! Rátapad mindenre, amihez hozzáér és mivel vékony, ezért rögtön rá is köt a kád szélére. Amit aztán lehet körömmel felkaparni. Ami miatt nem venném újra az az, hogy ezért az árért nagyon kis mennyiséget kapunk, amit tényleg csak egyszer, egy fürdés alkalmával tudunk felhasználni. A Lush többi fürdőterméke - gondolok itt a fürdőbombákra- sem olcsók, de azokat legalább lehet szeletelni, elfelezni, ha túl soknak találjuk az illat- vagy a hab intenzitását. Na, ezzel a termékkel ezt nem lehet megtenni, mert tényleg csak egyszer használatos. Az illata tipikus Lush, számomra nagyon kellemes, de fürdés után sajnos nem annyira tartós a bőrön, hamar elillan az illata. Az én bőrömön teljesen fahéjas almának érződik. Egy használat után sem tápláló, sem szárító hatásáról nem tudok beszámolni. Számomra nem lett csodaszer.

2018.03.07. 15:15

Tesztelésre kaptam egy csomagban, ez volt az első termék amit kipróbáltam. Magát a formát és az ötletet nagyon jópofának tartom, ez a puszi alakú szappan tényleg feldob egy ajándékcsomagot akár. Maga a termék egy vékonyka, tenyér nagyságú szappanlap, kb két használatra is elegendő lehet ha nem törjük szét első alkalommal. Finom intenzív illata van használat közben és a fürdőben is sokáig érezni még után az illatfelhőt, bár a bőrön sajnos nem ennyire tartós. Kellemes piros habja van és vicces a használata :)Egy problémám volt vele, sajnos szappanhoz képest a szokásosnál jobban kiszárította a bőrömet.