Fürdőtermékek

3.3
Hozzáadva 2018.05.07.by

lovecreams

160 g

"Ez a kiszámíthatatlan fürdőbomba a fény és a sötétség páratlan szimfóniáját szólaltatja meg a fürdőszobádban, mikor a feketebors és a mirha bódító aromája szétárad a levegőben. Dobd egy kád meleg vízbe és figyeld, ahogy a hétköznapok szürkesége elpezseg, hogy átadja helyét a narancs, pink, sárga és zöld hullámoknak. Szakíts a hagyományokkal, merülj el egy új világ ígéretében!"

2020.03.15. 19:21

Nekem tetszett ez a termék, jó az illata és sokáig érződik. A kádon picit nyomot hagy, de egy kis vízsugárral eltüntethető. Egy a baj vele, a boltban azt mondták 2 fekete van és én ezt választottam, de ez szürke és még csak nem is sötét szürke.

2019.09.10. 21:18

IMÁDTAM!A víz gyönyörű lett tőle, csillámos, fekete, amíg feloldódik szép színes...Az illata elég erőteljes, és nagyon tartósan megmarad a bőrön - hogy őszinte legyek, nem olyan illat, amit szívesen viselek magamon, de a fürdőbomba fekete, a kádat nem kell utána takarítani, és nagyon puha bőröm lett tőle, szóval...:D

2019.02.27. 11:50

kedvenc fürdőbombám, csodás fekete lesz tőle a víz és az illata... meleg nehéz és fűszeres illat

2018.12.28. 15:02

Orbital Pinkben volt ez is. Na ez rossz. Főleg hogy fog is. A fahéj nem jött be, én azt nagyon zavarónak találtam benne. Nem tart sokáig szerencsére, de ez olyan semmilyen.

2018.02.27. 20:01

Habár a víz színe egyáltalán nem szép tőle (sajnos a szürke szín dominál feloldódását követően is), a hatása mégis szuper, mivel nagyon finom olajos, tápláló.

2018.02.08. 13:21

Nekem ez valamiért nagyon megtetszett már a boltban is, és nagyon tetszett az illata is, amikor kipróbáltam. A színe annyira nem volt szép, de én nagyon szerettem.