Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Dm

LVLY Hidrataló Szérum

Hozzáadva 2020.07.14.by

virumiru

A koncentrált ápolószérum munukaméz-kivonattal intenzíven hidratálja a bőrt és megelő a száraz foltok kialakulását.

2020.10.11. 07:11

Normál bőr

Én szeretem ezt a szérumot, puhítja az arcot és nagyon jó az illata🥰Nem igazán ragacsos, bár én mindig teszek fölé hidratálót.

2020.07.20. 23:23

Kombinált bőr
Tág pórusok

valóban, láttam már rövidebb és szebb incit (a végén van pár csúnyaság), de nagyon sok jóság van ebben a szérumban:) én hidratáló krém nek/helyett használom utolsó lépésként, és nagyon szeretem. nem allergizált, nem csapta ki az arcom, és megfelelően hidratált. pár napja még azt mondtam volna, hogy ez egy nyári krém, télre kevés lenne...3 nap klóros vízben ázás miatt véresre repedt a kezem, én hülye meg nem vittem kézkrémet (minek? nyáron úgyse szárad...🙃). fájó szívvel, de ezzel kenegettem a kezem is, és nagyooon jól rendbe rakta! annyira híg, nem vártam volna tőle. a csomagolása fantasztikus, a doboza letisztult, mégis cuki, az üveg nagyon nehéz és tömör, nagyon jól mutat a rosegold kupakkal:) minőségi darabnak érződik, jól mutat a polcokon is. én nagyon szeretem🙈