Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
eNVy1122
Egy kényelmes stift formájú agyagmaszk, amely ideális zsíros, kombinált és szennyezett bőrre. Fehér agyagot tartalmaz, amely mélyen tisztítja a pórusokat és szabályozza a faggyúkiválasztást, valamint ázsiai máj és aloe vera kivonatokat, amelyek hidratálnak és enyhítik az irritációt.
2025.04.12. 15:21
Nagyon jó kis agyag maszk. A stick kivitel miatt pillanatok alatt felvihető. Én mindig vizes arckendővel mosom le. Nagyon puha, nyugodt bőrt eredményez. Apró pirosságokat simán lehúz. Nálam biztos helye van.
2025.04.08. 08:00
Nagyon jó kis termék, szépen karbantartja a pórusokat, tisztítja az arcot. Nagyon könnyű felvinni, kellemes a textúrája, illatmentes. Vízzel könnyű lemosni száradás után is, hidratált, puha bőrt hagy maga után.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.02. 18:46 - 2025.03.31. 07:57
Szuper agyagmaszk! Hatalmas pozitívum ez a stickes kivitel. Első vásárlásnál majd levert a víz, hogy ebben ilyen kevés van csak (ennyi pénzért)? De az a "kevés" is bőven elég volt 2-3 hónapig, heti 2 használat mellett. Ha pamaccsal vagy vattával töröltem le, akkor nálam kissé gumi érzetűvé tette a bőrömet (nem jó értelemben), de ha vizes kézzel mosom le, akkor babapopó. Problémás bőrüeknek csak ajánlani tudom. Nincs illata sem. :)