Revolution

Ár:   3600 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   15 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Pinkpanda.hu-n 4090 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Nyufika, Módosítva: 2015. november 2.

Kiszerelés:   15 g
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek arcra
Vedd meg online: Pinkpanda.hu, 4090 Ft

Három kifinomult színt tartalmazó (Breathe, Exhale, Glow) highlighter paletta.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 4090 Ft , Eladó: Pinkpanda.hu
Fizetés: utánvétel, átutalás, Szállítás:futárszolgálat

Tiria

Panni21

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. március 6.

Miatta adtam le a rendelést, de sajnos nekem egyáltalán nem vált be.
Az első szín konkrétan megegyezik a bőrszínemmel, és inkább funkcionál púderként mint highlighterként, mivel fénye az sajnos nincs.
A második a színe miatt csalódás, mivel felvéve konkrétan hideg rózsaszín, ami az én színeimhez nem áll jól. Ezt leszámítva a fénye és a textúrája jó, akinek illik, az ki tudná használni.
A harmadik színt maximum nyáron tudnám használni, illetve egyetlen pan miatt nem látom értelmét megtartani a teljes palettát.
Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki mindhárom színt egyformán ki tudná használni, bár biztos vannak olyan szerencsések, ezért a színösszeállítást nem igazán értem.
Nem tudok mihez kezdeni vele, el fogom adni.
Maga a termék - ha eltekintek attól, hogy nekem nem illenek a színei - az első színt és az érthetetlen színösszeállítást leszámítva, fényt és textúrát illetően nem rossz, illetve a csomagolás is szép, strapabírónak néz ki, nagy mennyiséget kap az ember lánya reális áron.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 6.

Miatta adtam le a rendelést, de sajnos nekem egyáltalán nem vált be.
Nem tudok mihez kezdeni vele, el fogom adni.

Judita88

2020. január 27.

Elég vegyes érzéseim vannak ezzel a palettával kapcsolatban, mert a középső színt szeretem. Nem a legjobb highlighter, amit valaha gyártottak, de azért szép, visszafogott fényt ad az arcomnak, ha nem akarom megvakítani aki szembejön velem, akkor ezt használom. Az első szín tulajdonképpen számomra használhatatlan, ennél még a hidratálókrémem is nagyobb csillogást ad a bőrömnek. Próbáltam szemhéjra használni, de ott is csődöt mondott. A harmadik szín elmegy, nem venném meg önmagában, de azért nem olyan rossz, mint a semmire nem jó egyes. Három Revolution palettát vettem tavaly (ezt, egy korrektort és egy szemhéjfestéket), és ez volt talán a legjobb közülük, azt hiszem egy darabig hanyagolni fogom a márkát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. január 27.

Orchideadin

2019. január 12.

Nagyon visszafogott csillogást adnak, nem lehet elérni velük olyan igazi highlighter hatást. A középső színt mondanám még a legjobbnak. Ennél sokkal jobb highlihhterek vannak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. január 12.

Normajean

Bőrtípus: Zsíros
2018. szeptember 11.

Szép színekkel rendelkezik, de nem olyan ütős a hatása. Több réteget is fel kell pepecselnem, hogy látható legyen.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. szeptember 11.

patakiboglarka92

2018. március 17.

Valamiért csak a 3. szín látszik az arcomon, a többi valahogy nem annyira jött be...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 17.

snezi

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. január 11.

Remek kis paletta.:) Persze csak azoknak, akik szeretik a visszafogott darabokat. Enyhe fénye van, de azért látszik, főleg, ha építi az ember.
Igencsak porzik, és sajnos nem is az én színem. Talán inkább a rózsaszínes bőrű emberkéknek való, mert a bőrön (legalábbis az enyémen) az első két szín igencsak fehéres. És ahogy Nyufika is írta, nagyon hasonlóak felvíve. De ezért nem vonok le pontot, mert nagyon kis esztétikus a csomagolása, és tetszik a szolid fénye.

Egyébként én az egyik debreceni rossmannban vettem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 11.

Egyébként én az egyik debreceni rossmannban vettem.

telelle

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. augusztus 18.

Külön van meg az első szín (Breathe), gyönyörű bőrszín, enyhe, visszafogott selyemfényt ad az arcnak. Szemen is gyönyörű, kiemeli anélkül, hogy egyértelmű lenne, ezzel megtaláltam a kedvenc bézs szemhéjpúderem utódját is. Bátran ajánlom bárkinek, aki azért nem vesz highlightert, mert retteg, hogy csillámpóni lesz, egy darab látható csillám sincs benne és tényleg csak egészséges bőrfénye van, ami tovább építhető, de annyi sosem lesz, hogy az űrből is látszódjék.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. augusztus 18.

Nyufika

2015. november 2.

Az első két színt szoktam highlighterként használni, a világosabbat az arccsontomra (szeretem ha az picit nagyobb hangsúlyt kap), a sötétebbet az állam hegyére és a homlokomra szoktam tenni. Így képen nem úgy tűnik, de pl. az én bőrömön minimális, szinte semmi különbség nincs a két szín között. A harmadik pedig bronzosítónak tökéletes. A végeredménnyel elégedett vagyok, nem túl erősen csillámos, ezért lágy és természetes fényt kölcsönöz az arcomnak. Egyetlenegy negatívuma van, mégpedig az hogy eléggé porzik, így óvatosan a felvitellel, az ecsetről előtte muszály kicsit leütögetni. Az ára abszolút rendben van, bár én akciósan vettem, de a teljes árat is kifizettem volna érte, mert jó minőségű terméket kaptam kézhez.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. november 2.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emolliensek: Dimethicone
Szilikonok: Dimethicone
Illatanyagok: Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Propylparaben
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Red 6 / CI 15850, Ferric Ammonium Ferrocyanide / CI 77510
Tartósítószerek: Methylparaben, Propylparaben

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő porszerű segéd anyag.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Színezék. Piros.

Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.