Revolution

Ár:   1690 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   11 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: pampamacska, Módosítva: 2022. március 24.

Kiszerelés:   11 g
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek arcra

• bronzosítót, arcpirosítót és highlightert tartalmaz
  • kiemeli az arc természetes vonásait
  • lehetővé teszi karakteresebb arckontúr megalkotását is
  • szép, ragyogó arcbőrt eredményez
  • egészséges megjelenést ad az arcnak
  • púderes állagának köszönhetően könnyen felvihető

2 változatban kapható:

• Ultra Fair C01 (aranycsillámos gyöngyházszínű highlighter, aranycsillámos barackos pirosító és világos majdnem matt bronzosító)
  • Ultra Light-Medium C04 (aranyszínű csillámos highlighter, matt barna kontúrozó és bronzos pirosító)

bibi24

LiiL

2023. szeptember 10.

Szépek a színei, és egész tartósnak bizonyult. Főleg a highlighter. Az valami zseni.
Többekhez hasonlóan nekem is a tokkal volt problémám. Sokat utazom, amit ezzel nem lehet. Néhány alkalom után szétjött a tokk, így pedig már nem lehet szállítani. Sajnálom érte, mert ár érték arányban tényleg jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 10.

zsofbar77

2023. augusztus 20.

Nagyon kellemes paletta. Tetszik, hogy a bronzosító még az én világos bőrömön se koszos hatású. A pirosító is szép. Utazáshoz is gyakran használtam, szemsmink készítésére is. A tokkal viszont vannal problémák, nem valami jó minőségű. Jobb lenne, ha papírból lenne. Ár-érték arányban 5*.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. augusztus 20.

Angel86

2023. augusztus 1.

Nagyon szeretem, újra is vettem már és barátnőmnek is vettem egyet, mert neki is nagyon tetszett, neki is bejött. Az is jó hogy világos bőrhöz nem túl erősek a pirosító és a bronzosító színei, és az is hogy a highlighter rendesen pigmentált, igazi woow hatást is el lehet vele érni ha akarunk és hát miért ne akarnánk:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. augusztus 1.

rebucsek

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. március 17.

Régen sokat használtam, több alkalommal is ujravasaroltam, viszont valahogy mindig csak a bronzer fogyott el, a többi egész sok megmaradt. Nagyon jó termék, könnyen dolgozható tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. március 17.

kng_mlnr

Bőrtípus: Zsíros
2023. január 25.

Régebben nagyon sokat használtam, főleg utazásokhoz praktikus a kompakt kialakítás miatt. Legjobban a bronzosítót szeretem belőle. Tartós, építhető, szépek a színei. Drogériás viszonylatban nagyon jó termék. A rossz minőségű műanyag csomagolás miatt kap csak 4 csillagot.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 25.

Emma23

2022. április 9.

A kompakt mérete miatt vettem meg és a csillagos pirosito nagyon megfogott. Nagyon tetszik és viszonylag tartós. A boronzer színe is jó az én hófehér bőrömhöz ami ritka. Szerintem alap darab lesz nálam 😁

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. április 9.

Fufmeister

2022. január 22.

Update: már pár óra alatt is eltűnik a bronzosító, a pirosító az legalább kicsivel tovább marad az arcomon..
Én próbálkoztam vele, de nem az igazi. A kontúr szín nagyon meleg az én fehér bőrömnek, a pirosítóban lévő csillámoktól meg már elegem van, fénylik az egész arcom és inkább aranyszínű a pofim mint rózsás... a highlighter meg elmegy egynek, de egyszer kipróbáltam utána többet nem próbálkoztam vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. január 22.

senita

2021. november 18.

A C01 változatot vettem meg. Praktikus termék, szerintem árban jó. Nem olyan erősen pigmentált. Én nem bánom, legalább nehezebb túlzásba vinni őket. A bronzosítót használom a legritkábban. Szerencsére nem túl sötét nekem, de annyira nem szeretem bronzereket. Csak ez az egy van. A pirosító fényes, nekem tetszik. A highlighternek szép fénye van. Talán picit csillámosabb annál, mint amit én a legjobban kedvelek. Az én arcomon közepesen tartósak. Porzik a paletta, az enyém nem kicsit.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. november 18.

ifju15

2021. október 16.

Hát nem ájultam el tőle sajnos. Anno ez volt az első pirosítóm és bronzosítóm egybe. Sajnos nekem a pirositó nem volt elég pigmentált, se tartós, pár óra múlva csak a csillámokat láttam az arcomon. A bronzosító egész jó volt, de később rá jöttem, hogy attól pattogzott ki a bőröm. A highlighter része viszont szerintem teljesen oké.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. október 16.

katinka.nb

Bőrtípus:  -
2021. október 15.

Nekem ez az első arckontúr palettám és nem is használtam korábban a benne szereplő elemeket. Az ultra fair árnyalatot vettem meg a világos bőrömre és nagyon szeretem, könnyű eldolgozni, természetes hatást kelteni vele, nekem pedig pont ez a célom a hétköznapokban.
Összehasonlítani nem tudom más kontúrokkal, de az árát abszolút megéri és szerintem ha elfogy, akkor újraveszem.
Ebelin professional ecseteket vettem hozzá, amik valószínűleg szintén hozzájárulnak a könnyű eldolgozhatósághoz - más kezdőknek is ajánlom, akik drogériás árfekvésben keresgélnek. :)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. október 15.

Hidratálók: Magnesium Stearate

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő, a termék tapadását elősegítő és csomósodását gátló ásványi összetevő, mely különféle szemcseméretben található meg a termékekben. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni.  Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat  a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő.

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleins összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A komedogén indexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel.

A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer, a leggyakrabban használt parabénfajta. Hatékony és a bőr számára gyengéd baktérium- és gombaölő szer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben, ezért tanácsos a methylparaben-tartalmú termékek mellett fényvédőt használni. A parabének kapcsán felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet a rák kialakulásában, befolyásolhatják a természetes ösztrogén szintet, felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik az UVB okozta DNS károkat a sejtekben, viszont az FDA szerint nincs ok aggodalomra az összetevő kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a hatályos EU szabályozás szerint a parabének egyenkénti aránya a kozmetikumokban legfeljebb 0.4% lehet.

Tartósítószer, mely hatékony és a bőr számára gyengéd baktérium- és gombaölő szer. A parabének kapcsán felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet a rák kialakulásában, befolyásolhatják a természetes ösztrogén szintet, felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik az UVB okozta DNS károkat a sejtekben, viszont az FDA szerint nincs ok aggodalomra az összetevő kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a hatályos EU szabályozás szerint a parabének egyenkénti aránya a kozmetikumokban legfeljebb 0.4% lehet.

Vasoxid. Az egyik leggyakrabban kozmetikumokban használt színezőanyag, mely rozsdavörös színt ad a termékeknek.

Vasoxid fajta. A kozmetikumokban az egyik leggyakrabban használt, sárga színű színezőanyag.

Vasoxid féle. Az egyik leggyakrabban használt, fekete színű színezőanyag. Gyakran talákozhatunk vele smintermékekben, mivel szabályozza az alapozó sötétségét vagy épp feketeséget kölcsönöz a szempillaspirálnak.

Vízben oldódó sötétvörös színű, a kozmetikai és testápolási termékekben korlátozás nélkül használható színezőanyag, melyet melyet legelőször az USA-ban alkalmaztak az Amaranth helyettesítésére.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Tovább keverhető tartrazinnal, hogy gyönyörű zöld árnyalatokat kapjunk. A CI 42090 biztonságosnak tekinthető a bőrön és a hajon való használatra, és nem jelent kockázatot, hacsak nem nyelik le vagy légzik be (pl ajkakon használt termékek vagy parfümök esetén). Ezen kívül bőrirritációt és bőrpírt is okozhat a festékekre allergiás embereknél (forrás).

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.

Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.