Malu Wilz

Ár:   4299 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Alveolashop.com-n 4299 Ft-ért megnézem

A krémet feltöltötte: godot, az összetevőket feltöltötte: Ба́ба-Яга́, Módosítva: 2013. szeptember 5.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   online
Kategória:   Sminkek szemre
Vedd meg online: Alveolashop.com, 4299 Ft

VÁSÁROLD MEG

Ár: 4299 Ft , Eladó: Alveolashop.com
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, bankártya, PayPal, Szállítás:futárszolgálat

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Krystal

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. május 24.

A 24 órát bőven túlszárnyalja, ami nem is lenne baj, de ez szinte olyan már mint egy ragasztó. Annyira kemények lesznek tőle a pillák, hogy attól féltem letörnek. Szeretem a műszempilla hatást és fontos, hogy tartós legyen, ne kenődjön, de ez már túlzás, mivel lemosni szinte képtelenség és össze is ragad. Többféle szemfestéklemosóval sem sikerült leszedni (olajos, kétfázisú, tejes stb). Napokat kellett várnom, hogy kicsit kopjon. Ez így használhatatlan. Párszor próbálkoztam vele, de feladtam, mert a szempilláim egészsége fontosabb. Szerintem gyakori használatra ez a termék nem alkalmas.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. május 24.

Niika07

2015. február 26.

A kozmetikusom eddig még mindig jó termékeket ajánlott nekem, ő mutatta meg ezt a szempillaspirált is. Szerencsére most sem kellett csalódnom. A szempillákat hosszabbítja, dúsítja, és valóban rendkívül tartós. Körülbelül négy hónapja vásároltam meg de még mindig bőven van benne, és szerintem pár hónapig biztosan tudom használni. Az elején kicsit ügyetlen voltam a keféje miatt, mert eddig a nagyobb fejű, sűrűbb keféjű szempillaspirálokat preferáltam, de miután kitapasztaltam, hogy hogyan kell vele bánni, az eddigi legjobb eredményt értem el vele. A lemosása valóban nehéz, könnyen meg lehet húzni így az érzékeny szem körüli bőrterületet, ezért egy kétfázisú szemfestéklemosóval átitatott vattapamacsot rajta hagyok a szememen pár percig, majd meleg vízzel átmosom a szememet. Egyébként vízálló, csak a meleg víz ér el nála ilyen hatást, de ott is azért rendesen át kell mosogatni a szemet, szóval strandoláshoz is ideális, nem fog pandamaci foltokat okozni. :) Szerintem ennyi pénzért bőven megéri.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. február 26.

victorika

Bőrtípus: Zsíros
2014. november 21.

Műszempilla hatás! Eleinte imádtam, de nagyon gyorsan beszáradt!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. november 21.

Műszempilla hatás! Eleinte imádtam, de nagyon gyorsan beszáradt!

nyappyberii

2014. január 15.

az én pilláimat szörnyen összeragasztotta, pedig eléggé gyakorlott szempillaspirál-használó vagyok. sajnos annyira tapaszt hogy még egy régi szempillaspirál-kefével sem lehet javítani a helyzeten. emellett szörnyen nehéz lemosni, de cserébe jó tartós (de így minek..) és nem köt ki a szem alatt.
még szerencse hogy ajándékba kaptam és nem kellett érte pénzt kiadnom, mert szegény csak porfogó lesz mostantól.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 15.

godot

2012. március 31.

Életem szempillaspirálja.
A csúcskategóriás szempillák árának töredékébe kerül, de tudja azt, amit ők.
Nem szárad be a tubusba, hanem elfogy, a pillák - ha nem is 24 óra - de 12 óra múlva még mindig tökéletesen feketék. Nem pereg le egy csepp sem, felvitelkor nem csomósodik, és az amúgy elég ritkás pilláim tömött, sötét sorokban virítanak, "mint a reklámokban". Mindenkinek ajánlom, aki szereti a pilláit. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. március 31.

Életem szempillaspirálja.
A csúcskategóriás szempillák árának töredékébe kerül, de tudja azt, amit ők.

Antioxidánsok: Tocopherol
Hidratálók: Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Soy Protein
Vitaminok: Tocopherol, Panthenol

Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer, felületaktív anyag.

A kozmetikumokban emulgeálószerként és felületaktív anyagként használt (surfactant). Az élelmiszeriparban is használt 0,5%-nál kisebb koncentrációban.

A glyceryl stearatenak az "ön-emulgeáló"  (self-emulsifying, innen az SE végződés) formája.  Az ön-emulgeálás azt jelenti, hogy egy olajos jellegű összetevő a vízzel szinte magától, emulgeálószer hozzáadása nélkül keveredik és emulziót formál.

Emulzióstabilizátorként, oldószerként, bőrjavító anyagként és és széles spektrumú antimikrobiális szerként használt multifunkcionális, selymes érzetű glikolféle. Hidratáló hatása van a bőrre.

Vízben oldódó mesterséges polimer, amit a kozmetikumokban felületi hártyaképző anyagként használnak.

PH szabályozóként használt 1%-nál kisebb koncentrációban. Gyakran találkozhatunk az összetevővel hajlakkokban, ahol a lakkot ellenállóbá teszi a nedvességgel szemben.

A CosIng hivatalos besorolása szerint emulgeálószer, azaz a vizes és olajos komponenesek keveredését teszi lehetővé. A molekula nagyrészt olajban oldódik és csak kis részt vízben, így önmagában főleg magas olajtartalmú, víz-az-olajban típsú emulziókban használják, vagy kombinálják másik, vízben jobban oldódó emulgeálószerekkel. Részletesebb infó az INCIDecoderen.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Emulzió stabilizáló, felületi hártyaképző és sűrűség szabályozó polimer (ismétlődő egységekből felépülő, nagyméretű molekula).

Tocopherol a I v 2 2

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Olívaolaj. Kiváló természetes emollient és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. További infó itt.

Bőr- és hajkondícionáló, vízmegkötő anyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.